Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το ματς του Άρη απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Με τρεις αναμετρήσεις θα κάνει σέντρα η 20ή αγωνιστική της Super League 1, που είναι τα Παναιτωλικός – Λαμία, Πανσερραϊκός – Βόλος και Κηφισιά – Άρης.

Το πρώτο χρονικά ματς της αγωνιστικής είναι το Παναιτωλικός – Λαμία, που θα αρχίσει στις 17.30. Στις τάξεις της ομάδας του Αγρινίου υπάρχουν προβλήματα. Χωρίς τους Οικονόμου, Μπαλντασάρα και Μλάντεν (όπως και τους «νέους» Ταμπίντζε, Μπαμπόκ) θα υποδεχθεί ο Παναιτωλικός τη Λαμία.

Στις 19.30 ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Βόλο. Στον Βόλο οι Τρουγιέ, Γκαρσία, Ασλανίδης και Κόμπα που δεν έπαιξαν πρόσφατα υπολογίζονται ξανά στον σύλλογο.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου κλείνει στις 20.00 με το Κηφισιά – Άρης. Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Άρη στην Καισαριανή με τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον να επιστρέφει στην αποστολή. Εκτός Μασούρας και Βαφέας.

Μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή και εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 6938711629 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

17.30 Παναιτωλικός – Λαμία 
19.30 Πανσερραϊκός – Βόλος
20.00 Κηφισιά – Αρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected