Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Η Athens Kallithea παραχώρησε δύο παίκτες στην KTP της Φινλανδίας

Η Athens Kallithea ανακοίνωσε τους δανεισμούς του Ελληνοαμερικανού μέσου Κωνσταντίνου Έντλουντ και του Έλληνα επιθετικού Γιάννη Τουλγέρογλου στην KTP της δεύτερης κατηγορίας της Φινλανδίας έως το τέλος της σεζόν 2024.

Ο πρώτος είναι 19 ετών (20/07/2004), γεννημένος στις ΗΠΣ, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Athens Kallithea τον Ιανουάριο 2023 έχοντας περάσει από την ακαδημία της Chicago Fire του MLS και προπονούταν αποκλειστικά με την πρώτη ομάδα. Δεν έχει κάνει ακόμα το επαγγελματικό ντεμπούτο του.

O 19χρονος (01/01/2005) μέσος, Γιάννης Τουλγέρογλου εντάχθηκε στην ακαδημία της Καλλιθέας τον Ιούνιο 2022 και μόλις υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ομάδα πριν φύγει δανεικός. Γεννημένος στην Αθήνα, αναδείχθηκε από την ακαδημία του Ολυμπιακού (Κ10 έως Κ16) και πέρασε από τις υποδομές του Ιωνικού (Κ17), προτού έρθει στην ακαδημία της AKFC. Από τον Αύγουστο 2023, ο Τουλγέρογλου προπονείται με την πρώτη ομάδα, ενώ παράλληλα συμμετέχει στις προπονήσεις της U19.

Η KTP ήταν στην κορυφαία κατηγορία της Φινλανδίας την περσινή σεζόν, και ο δεξιός μπακ της Athens Kallithea, Γιώργος Μανθάτης πέρασε μία επιτυχημένη περίοδο δανεισμού με την ομάδα το πρώτο μισό της σεζόν. Μετά την αποχώρηση του Μανθάτη, η KTP υποβιβάστηκε και την τρέχουσα σεζόν κυνηγά ξανά την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected