Κατηγορίες
Διάφορα

“Πόλεμος” στη Γαλλία : Γάλλοι αγρότες καταστρέφουν φορτηγά τροφίμων που έρχονται από εξωτερικό! (vid)

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ταξιδιωτική προειδοποίηση στη Γαλλία μετά από πολλά επεισόδια που έγιναν βανδαλισμού σε φορτηγά από Γάλλους διαδηλωτές.

Δεκάδες οδηγοί φορτηγών που μετέφεραν τρόφιμα σταμάτησαν στη μέση των διαδρομών και ξεφόρτωσαν τα εμπορεύματά τους στους Γάλλους αγρότες. Ανάμεσά τους, ένα ζευγάρι από την επαρχία Vâlcea που έχασε έτσι 10 τόνους κρέατος κοτόπουλου, ρουμανικά προϊόντα που πήγαιναν για εξαγωγή.

Οι ομοσπονδίες μεταφορέων λένε ότι έχουν ζητήσει από τους εργαζόμενους της βιομηχανίας να επιστρέψουν στα σπίτια τους και έχουν επαναπρογραμματίσει μια σειρά από δρομολόγια. Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας ανακοινώνει την οχύρωση του Παρισιού καθώς οι αγρότες ανακοινώνουν μια τεράστια διαμαρτυρία για σήμερα, όπως αναφέρει το digi24.ro

19 παλέτες με κρέας κοτόπουλου αφαιρέθηκαν έτσι από ένα φορτηγό από τη Βαλτσέα σε εθνική οδό στη Γαλλία. Οι οδηγοί του TIR Romina και Nicolae Badea έζησαν στιγμές φρίκης όταν τους σταμάτησαν διαδηλωτές καθ’ οδόν προς την Αβινιόν.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected