Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ποδοσφαιρική βραδιά με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στο “Barok” Coffee-Bar!

Μετά τη χθεσινή πρόκριση του Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου με το 2-2 κόντρα στη Νίκη στο Πανθεσσαλικό, τα προημιτελικά του Κυπέλλου ολοκληρώνονται σήμερα με τους τρεις τελευταίους αγώνες.

Ας πάρουμε όμως τα παιχνίδια με τη χρονική στιγμή που θα διεξαχθούν. Αρχικά στις 17:00 ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ. Τα «καναρίνια» που στο πρωτάθλημα δεν τα πάνε καθόλου καλά, έχοντας κερδίσει με 2-1 στο Ηράκλειο είναι το φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά και αν το καταφέρουν θα είναι πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Τα περισσότερα βλέμματα όσον αφορά τα προημιτελικά θα είναι στραμμένα και δικαίως στο Περιστέρι. Εκεί ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκός έχοντας καταφέρει να επικρατήσει με 2-1 στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Σάσα Ίλιτς θέλει να κάνει την έκπληξη και να συνεχίσει στα ημιτελικά και για να το καταφέρει απλά δεν θα πρέπει να χάσει.

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι όπως σας αναφέραμε είναι και το πιο αδιάφορο, καθώς ο ΠΑΟΚ έχοντας κερδίσει με 4-0 μέσα στις Σέρρες τον Πανσερραϊκο μόνο αν αυτοκτονήσει θα μείνει εκτός ημιτελικών. Στα αγωνιστικά των γηπεδούχων, το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει την ευκαιρία στον Ραζβάν Λουτσέσκου να αφήσει πολλούς βασικούς (Κοτάρσκι, Ντεσπόντοφ, Μεϊτέ, Κεντζιόρα) εκτός αποστολής.

Μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή και εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 6938711629 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

17.00: Παναιτωλικός – ΟΦΗ
19.00: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
21.00: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected