Κατηγορίες
Διάφορα

Σοκαριστικό βίντεο : 16χρονη σκιέρ έπεσε από τελεφερίκ, στήθηκε τιτάνια προσπάθεια για να μην πέσει στο κενό (vid)

Σε ένα οδυνηρό περιστατικό στο χιονοδρομικό κέντρο Mammoth Mountain στην Καλιφόρνια, ένα 16χρονο κορίτσι νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αφού έπεσε από το τελεφερίκ.

Το βίντεο του περιστατικού δείχνει τη νεαρή κοπέλα να προσκολλάται απελπισμένα στο τελεφερίκ. Περίπου 10 μέλη της χιονοδρομικής περιπολίας του χιονοδρομικού κέντρου ήταν τοποθετημένα από κάτω της, προφανώς προετοιμαζόμενα να την πιάσουν με δίχτυ. Κατά τραγικό τρόπο, η κοπέλα άφησε το δίχτυ ασφαλείας και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα ένα ανατριχιαστικό συμβάν που έγινε viral όλες τις πίστες.

Με αφορμή το περιστατικό, ένας εκπρόσωπος του θέρετρου έδωσε πληροφορίες στο KTLA 5 News. Σύμφωνα με τον απολογισμό τους, η κοπέλα «δεν είχε καθίσει καλά».

Το περιστατικό αυτό έχει εγείρει ανησυχίες σχετικά με τα μέτρα και τα πρωτόκολλα ασφαλείας στα χιονοδρομικά κέντρα, ιδίως όσον αφορά την εκπαίδευση και την ετοιμότητα των ομάδων περιπολίας σκι για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Η ανησυχητική φύση του συμβάντος και η έκβασή του προκάλεσαν συζητήσεις σχετικά με την ανάγκη για ενισχυμένες πρακτικές ασφαλείας και αποτελεσματικότερες στρατηγικές διάσωσης για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

το βίντεο δημοσίευσε το gazzetta.gr

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max (@lunar_rock_maxx)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected