Super League 1

Το dikisports αποκάλυψε επιστολή του Κώστα Καπετάνου : “Δεν θα αυτοκτονήσω γιατί σκέφτομαι τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου”

Σύμφωνα με το dikisports, και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Κώστας Καπετάνος έστειλε επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Ι.Βρούτση:

“Είμαι ο Κώστας Καπετάνος, πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε πολλές ομάδες.

Πιθανόν να έχετε πληροφορηθεί ότι λίγο πριν από τις γιορτές ένα fund μου πήρε την πρώτη κατοικία μου με αποτέλεσμα η οικογένεια μου με δύο ανήλικα παιδιά να ζει στο σπίτι των γονιών μου.

Έχασα το σπίτι μου για χρέος στεγαστικού δανείου μόλις 90.000€ το οποίο θα είχα ξεχρεώσει άνετα, αν οι αποφάσεις που έχω βγάλει κατά του Άρη είχαν εκτελεστεί από την ΕΠΟ, γιατί θα είχα πάρει τουλάχιστον 300.000€.

Δυστυχώς, η ΕΠΟ και οι επιτροπές της με διάφορα τρικ και νομικές τρίπλες βολεύουν τις ομάδες και καταστρέφουν τους ποδοσφαιριστές.

Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω σαν τον συμπαίκτη μου Τσουμάνη επειδή τον άφησε απλήρωτο ο Άρης, γιατί δεν θέλω να αφήσω απροστάτευτους τη γυναίκα και τα παιδιά μου.

Πιστεύω ότι είναι στο χέρι σας να μας βοηθήσετε χωρίς να καταστρέψετε τις ομάδες που ούτε εγώ θέλω.

Είναι κρίμα να τους δίνετε λεφτά από το στοίχημα και να φαίνεται ότι το κράτος ενδιαφέρεται μόνο για τους παράγοντες και να αδιαφορεί για τους παίκτες”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected