Κατηγορίες
Super League 2

Για απόφαση-σκάνδαλο κάνει λόγο ο Τηλυκράτης!

Σοκ για την ομάδα του Τηλυκράτη, που θα πρέπει να “ξεσπιτωθεί” στα επόμενα παιχνίδια του!

Όπως αναφέρει το ilefkada.gr, η επιτροπή ελέγχου χαρακτήρισε το Στάδιο της Λευκάδας ως ακατάλληλο και ο αγώνας με την Καλαμάτα θα γίνει στην Πάτρα!

Ας δούμε τι λέει το δημοσίευμα (διαβάστε το και ΕΔΩ) :

“Και ενώ τα γεγονότα τρέχουν, η Super League 2 ενημέρωσε τηλεφωνικά και στη συνέχεια με email και τυπικά τη διοίκηση του Τηλυκράτη για τη , κατ αυτή, ακαταλληλότητα του γηπέδου της Λευκάδας. Να σημειώσουμε ότι οι επιθεωρητές της SL2, όταν έγινε το τηλεφώνημα από τα γραφεία της λίγκας δεν είχαν φύγει ακόμη από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, έχοντας ενημερώσει τους υπεύθυνους της ομάδας ότι θα στείλουν φωτογραφίες και βίντεο στο αγωνιστικό τμήμα της SL2 προκειμένου να παρθεί απόφαση.

Έτσι ο Τηλυκράτης μπήκε στη διαδικασία να ψάξει για να βρει γήπεδο. Έπειτα από επικοινωνία που είχε με διάφορα στάδια ήρθε σε συμφωνία με το δήμο Καρδίτσας όπου εστάλη και επίσημο αίτημα στις 14.51 προς τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Καρδίτσας.

Παράλληλα ενημέρωσε και τη SL2 γι αυτή τη συμφωνία όπως και ότι το παραχωρητήριο και η άδεια καταλληλότητας του γηπέδου θα δινόταν από τους αρμόδιους του δήμου Καρδίτσας την επόμενη μέρα. Επρόκειτο για ένα καθαρά τυπικό θέμα αφού το γήπεδο είναι ήδη αδειοδοτημένο για αγώνες SL2 καθ ότι αγωνίζεται η τοπική Αναγέννηση στο Βόρειο Όμιλο της SL2.

Εκεί ξαφνικά και άμεσα το αγωνιστικό τμήμα της SL2 με πρόφαση το άρθρο 8 παρ. 4 ΚΑΠ όρισε μόνη της το γήπεδο της Παναχαϊκής – Πάτρα, είδηση η οποία παιζόταν από τον Sport FM Πάτρας 24 ώρες πριν μη γνωρίζοντας κανένας τίποτε εδώ στη Λευκάδα για όλα αυτά που επρόκειτο να συμβούν.

Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά, όπως πως παιζόταν σε αθλητικές εκπομπές στην Πάτρα αυτή η είδηση πριν καν στο ελάχιστο είχε ενημερωθεί η ομάδα μας επίσημα και ανεπίσημα, γιατί προέβησαν σε ένα αιφνιδιαστικό έλεγχο δέκα μέρες μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β και όχι άμεσα ως όφειλαν, ήρθαν οι ελεγκτές απ ευθείας από Καλαμάτα; Γιατί δε δέχτηκαν το γήπεδο της Καρδίτσας που πρότεινε η ομάδα μας δίνοντας περιθώριο μόνο μισή ώρα προκειμένου να βρεθεί η άδεια καταλληλότητας και παραχωρητήριο ;

Γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση εναντίον μιας ομάδας, που στα τελευταία παιχνίδια φέρνει μόνο θετικά αποτελέσματα και το γήπεδό της βρέθηκε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από άλλα της SL2 που γίνονται παιχνίδια. (πχ. δείτε εικόνες από το γήπεδο στη Νεάπολη όπου έπαιξε η Νίκη Βόλου με ΑΕΚ Β).

Ποιους ευνοεί αυτή η απόφαση και γιατί;

Σε αυτά τα ερωτήματα προσπάθησε να πάρει κατά σειρά απαντήσεις ο επίσημος Τηλυκράτης από τον πρόεδρο της SL2, Πέτρο Μαρτσούκο, και την εργαζόμενη στο αγωνιστικό τμήμα κ. Μαρίνου, αλλά σε ό,τι αφορά τον πρώτο δεν κατέστη δυνατή η ανεύρεσή του, παρά τις πολλές προσπάθειες, με τη δε δεύτερη φάνηκε ότι εκτελούσε απλά εντολές μην έχοντας καμία απάντηση στα ανωτέρω ερωτήματα.

Να σημειώσουμε δε ότι σήμερα στις 20.15 έχει προγραμματιστεί επί τους θέματος, έκτακτο Δ.Σ του Τηλυκράτη στα γραφεία του Συλλόγου  για τη λήψη αποφάσεων.  (έναντι Αγίας Παρασκευής)”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected