Basket

Άρης για να… ξαναγουστάρεις, νίκησε και την Τρέντο! (vid)

Ο Άρης που έτσι κι αλλιώς είχε προκριθεί στα Playoffs του EuroCup, κέρδισε την Τρέντο (84-77) στις λεπτομέρειες κατακτώντας έτσι την πέμπτη θέση στον δεύτερο όμιλο. Η Προμετέι θα είναι η αντίπαλός του με στόχο την 8άδα.

Η Τουρκ Τέλεκομ πέρασε εύκολα από την έδρα της Σλασκ με 70-86 και οι Τούρκοι έδωσαν από χθες (6/2) την πρόκριση στον Άρη. Η ελληνική ομάδα κέρδισε μία ημέρα αργότερα την Τρέντο (την απέκλεισε από τη συνέχεια) με 84-77 μέσα στο “Nick Galis Hall” και εξασφάλισε την πέμπτη θέση του δευτέρου ομίλου στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Εκεί θα συναντήσει την Προμετέι η οποία νωρίτερα κέρδισε με +14 πόντους την Μπανταλόνα παίρνοντας ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο και το πλεονέκτημα έδρας (αφού κέρδισε με πάνω από 5).

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος που ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 17 πόντους (1/2 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 6/6 βολές), με 3 ασίστ, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Ρόνι Χάρελ που πέτυχε 16 πόντους. Στους 14 σταμάτησε ο Σίλβιο Ντε Σόουζα ο οποίος πήρε και 7 ριμπάουντ, ενώ καθοριστικός στο τελευταίο δίλεπτο ήταν ο Τζόναθαν Σταρκ με 12 πόντους (5 λάθη).

Τα δεκάλεπτα: 15-25, 34-41, 51-52, 84-77

*με στοιχεία από το EuroHoops

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected