Basket

Έχασε και στην Τουρκία το Περιστέρι, ελάχιστες οι πιθανότητες πρόκρισης | HIGHLIGHTS

Η κακή περιφερειακή άμυνα του Περιστερίου κόστισε στην έδρα της Καρσίγιακα και η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έμεινε χωρίς νίκη σε τρεις αγώνες στους “16” του BCL, έχοντας πια ελάχιστες πιθανότητες για τα προημιτελικά.

Το Περιστέρι δεν κατάφερε να αλλάξει την Τετάρτη (7/2) στη Σμύρνη τη διαφαινόμενη «μοίρα» του στον Κ όμιλο των «16» του Basketball Champions League. Η Καρσίγιακα νίκησε την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη με 93-88 έφτασε σε ρεκόρ 1-2 και άφησε στο 0-3 την ελληνική ομάδα…

Οι φιλοξενούμενοι, αν και στην τρίτη περίοδο προηγήθηκαν με +7, το απώλεσαν άμεσα και παρότι στο 30΄ ήταν στο -5, σκόραραν μόλις 13π. στα πρώτα οκτώ λεπτά του τέταρτου δεκαλέπτου και έμειναν πίσω με 89-76. Εκείνο που κόστισε την ήττα, βεβαίως, αν και οι παίκτες του «V-Span» έκαναν μόνο έξι λάθη, ήταν η κακή περιφερειακή άμυνα του Περιστερίου.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν το δεύτερο δεκάλεπτο με 6/7τριπ. και πήραν κεφάλι στο σκορ, ενώ ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με συνολικά 12/25 τρίποντα και 48% από τα 6,75μ. Για το Περιστέρι πήγε χαμένο το εξαιρετικό ματς και στο σκορ και στη δημιουργία του Τζο Ράγκλαντ, με 18π. και 11 ασίστ, αλλά και η πολύ καλή βραδιά των Λαβ (20π.-10 στο τελευταίο δεκάλεπτο) και Ντάνγκουμπιτς (18π.).

Η ελληνική ομάδα δέχθηκε 28π, στη δεύτερη περίοδο και 25π. στην τέταρτη, αφού δεν κατάφερε να περιορίσει τους Βίτο Μπράουν (23π., 5/9τριπ.), Ντάρουν Χίλιαρντ (18π., 5/8τριπ.) και Κέναν Σιπάχι (18π.). Η τουρκική ομάδα είχε πέντε παίκτες με διψήφια παραγωγικότητα, καθώς σημαντική ήταν η βοήθεια και των Βέρνον Κάρεϊ τζούνιορ (15π., 11ριμπ.) και Έρικ ΜακΚόλουμ (10π., 5ασ.).

Για την επόμενη, 4η αγωνιστική του Κ΄ ομίλου των «16» του BCL, το Περιστέρι υποδέχεται στις 6/3 την Καρσίγιακα.

*με στοιχεία από το EuroHoops

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected