Κατηγορίες
Αθλήματα

Κρατήστε αυτό το όνομα για το μέλλον : Χρυσούλα Γιαγτζόγλου! (photos+vids)

Το τένις στην Ελλάδα, έχει αποκτήσει το δικό του κοινό, ενώ όλο και περισσότεροι ασχολούνται ενεργά με το άθλημα που μετράει πολλούς φανατικούς φίλους ανά τον κόσμο.

Οι επιτυχίες της Μαρίας Σάκκαρη αλλά και του Στέφανου Τσιτσιπά, όπως επίσης και των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών που ανεβαίνουν με γοργούς τις θέσεις στο παγκόσμιο ranking, έχουν δώσει τεράστιο κίνητρο στους νέους κυρίως, να ασχοληθούν με το τένις.

Πολλές οι διακρίσεις που σημειώνονται στα πρωταθλήματος της χώρας μας (τα λεγόμενα Ενωσιακά), ωστόσο αυτές που εντοπίσαμε μέσα από το ρεπορτάζ στη…γειτονιά μας, αξίζουν την καταγραφή τους!

Ο ΟΑ Αλέξανδρος με έδρα τη Βέροια, αναδεικνύει το τελευταίο διάστημα σπουδαίους αθλητές και αθλήτριες, ωστόσο αυτή που μας κέντρισε την περιέργεια είναι η Χρυσούλα Γιαγτζόγλου, που έτυχε να τη δούμε σε μια προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή και ιθύνων νου του συλλόγου, Σταύρου Κουκουλομάτη.

Η 11χρονη Χρυσούλα έχει μεγάλα βήματα προόδου και κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να πετύχει ότι καταφέρνουν αθλητές μεγαλύτερων ηλικιών.

Οι πρωτιές της στις διοργανώσεις πολλές, ωστόσο αυτό που θα πρέπει να καταγραφεί είναι ότι μέσα σε διάστημα 11 μηνών, κατάφερε να ανέβει από την 20ή, στην 1η θέση της Γ Ένωσης!

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που ετοίμασαν οι γονείς της Χρυσούλας και με την άδεια τους, το δημοσιεύουμε :

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την καθημερινή προσπάθειά τους και βεβαίως τις επιτυχίες τους, όπως επίσης στους προπονητές του Σταύρο Κουκουλομάτη και Κορίνα Παπαδοπούλου για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα.

Το επόμενο διάστημα, το sportsup.gr θα συνεχίσει το ρεπορτάζ για τις επιτυχίες του συλλόγου αλλά και τους αθλητές που έχουν φέρει τις μεγάλες ατομικές και συλλογικές διακρίσεις!

*Λίγα λόγια για τον σύλλογο :

Ο ΟΑ Αλέξανδρος Βέροιας ιδρύθηκε το 2008, με στόχο τη διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή. Μετά από σκληρή δουλειά και καθημερινές προπονητής, ο σύλλογος κατάφερε να αναδείξει πληθώρα αθλητών, με συμμετοχή σε όλα τα Εθνικά πρωταθλήματα με 20 ενεργούς αθλητές. Στις προπονήσεις έχουν ενταχθεί παιδιά από την προσχολική ηλικία έως άνδρες και γυναίκες. Ο σύλλογος διαθέτει τρία γήπεδα, ένα κλειστό και δύο ανοιχτά μέσα στο Κοινοτικό Διαμέρισμα Ραχιάς.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την προπόνηση της Χρυσούλας, στην οποία βρέθηκε ο συνεργάτης μας, αλλά και υλικό που μας παραχώρησαν οι γονείς της.

Συγχαρητήρια σε όλους, και εις ανώτερα Χρυσούλα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected