Γ Εθνική / Τοπικά

ΕΠΣ Πέλλας : Ποδοσφαιρικός πολιτισμός από τον πρόεδρο του Εθνικού Γιαννιτσών!

Το ντέρμπι των δύο πρωτοπόρων της Α1 κατηγορίας στην ΕΠΣ Πέλλας είχε μόλις ολοκληρωθεί, οι σφυγμοί είναι ακόμη υψηλοί, ωστόσο ο πρόεδρος του Εθνικού Γιαννιτσών, Σάββας Ατματζίδης απέδειξε για ποιο λόγο το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα άθλημα και τίποτε άλλο.

Η ομάδα του ηττήθηκε με 2-0 από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ο οποίος απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο και τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, όμως δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον αντίπαλο.

Ζήτησε επίσης συγνώμη για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα, τόσο από τους φιλάθλους όσο και από τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων.

Δεν παρέλειψε μάλιστα στο τέλος της ανάρτησης του να ευχηθεί στον Απόλλωνα να τιμήσει τον νομό Πέλλας και να αγωνιστεί ξανά μετά από χρόνια στη Γ Εθνική!

Εύγε πρόεδρε!

Το ποστάρισμα του :

“Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την πολύ καλή εμφάνιση της συγχαρητήρια όμως και στον αντίπαλο για τη νίκη του.

Συγχαρητήρια και Στους διαιτητές για την καταπληκτική τους εμφάνιση τα κάνανε όλα τέλεια!

Τον ΕΘΝΙΚΟ θα τον σέβεστε όπως και όλες τις ομάδες, Και όλους τους παράγοντες όλων των ομάδων, δε ζητάμε διαφορετική αντιμετώπιση, Ζητάμε τα παιχνίδια να παίζονται στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό.

Υ.Γ. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη προσωπικά για τη συμπεριφορά μου αλλά κάποια στιγμή όλοι άνθρωποι ξεφεύγουν ζητάω λοιπόν δημόσια συγγνώμη από τους φιλάθλους από την ομάδα μου και από τον φιλοξενούμενο!

Ευχόμαστε στον Απόλλων κρύας Βρύσης να τιμήσει τον νομό μας και να πετύχει την άνοδο στη Γ Εθνική”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected