Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και το ματς του Παναθηναϊκού, απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Η μάχη κορυφής μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ξεχωρίζει από το κυριακάτικο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής. Τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, σημαντικά ματς Κηφισιά – Βόλος και Λαμία – Αστέρας Τρίπολης για ουρά και εξάδα αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινάει στην Καισαριανή στις 16:00 σε ένα ματς – εξάποντο στην ουρά της βαθμολογίας με την Κηφισιά να υποδέχεται τον Βόλο.

Στις 17:00 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό και με νίκη θα περιμένει να δει στη συνέχεια τι απώλεια θα υπάρξει από το ματς της Τούμπας και πως θα τον ωφελήσει στην κορυφή. Τα «λιοντάρια» είναι άνετα τη δεδομένη στιγμή, έχοντας αναπτύξει απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις.

Σημαντικό παιχνίδι στη μάχη για την είσοδο στα play-offs διεξάγεται στις 19:30 στο «Αθανάσιος Διάκος» με τη Λαμία που είναι στην 6η θέση τη δεδομένη στιγμή να υποδέχεται τον 7ο Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες έναν βαθμό πιο πίσω από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Και στις 20:00 στην Τούμπα λαμβάνει χώρα το παιχνίδι κορυφής που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα μεταξύ του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, η οποία τον ακολουθεί στη 2η θέση με δύο βαθμούς διαφορά.

Μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή και εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 6938711629 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Το πρόγραμμα :

Κηφισιά – Βόλος (16:00)
Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός (17:00)
Λαμία – Αστέρας Τρίπολης (19:30)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (20:00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected