Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : O Γιώργος Απόσογλου ξεπέρασε τα 100 παιχνίδια στον πάγκο του Μακροχωρίου!

Στους “ηλεκτρικούς” πάγκους που συνηθίζουμε να αποκαλούμε στην Ελλάδα, η παραμονή ενός προπονητή για αρκετό διάστημα, αποτελεί είδηση.

Από τις 11 ομάδες της Α κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας, αυτές που έχουν διατηρήσει αναλλοίωτη την τεχνική τους ηγεσία για μεγάλο διάστημα είναι το Μακροχώρι και ο ΓΑΣ Κοπανού.

Ο Γιώργος Απόσογλου μετράει δύο θητείες στον “ασπρόμαυρο” πάγκο και συνολικά 1.233 μέρες! Η πρώτη του ήταν τη σεζόν 2016/2017 και η δεύτερη από τις 7 Ιουλίου 2021 (ερχόμενος από τον Αστέρα Τριποτάμου) έως και σήμερα, και σύμφωνα με τα στατιστικά που διατηρεί το sportsup.gr, ο 37χρονος προπονητής έχει ξεπεράσει ήδη τα 100 παιχνίδια (τα συμπλήρωσε λίγο πριν τα Χριστούγεννα) και συγκεκριμένα μετράει πλέον 106 ματς σε Α κατηγορία και Κύπελλο Ημαθίας.

Στο διάστημα αυτό, έχει απολογισμό 32 νίκες, 27 ισοπαλίες και 47 ήττες, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι διαχρονικά διαχειρίζεται ένα νεανικό ρόστερ, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε νέους ποδοσφαιριστές.

Ο Χρήστος Μποζίνης έφτασε τα 75 συνεχόμενα παιχνίδια

Την ίδια ώρα, ένας ακόμη προπονητής μετράει σημαντικό αριθμό αγώνων σε πάγκο της Α κατηγορίας.

Ο Χρήστος Μποζίνης δηλώνει παρών στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο για 1.224 συνεχόμενες μέρες, ή 40 μήνες ή αλλιώς 3.5 περίπου χρόνια! Τόσα έχουν περάσει από τις 7 Οκτωβρίου του 2020 όταν ανακοινώθηκε η πρόσληψη του από τον ΓΑΣ Κοπανού, ερχόμενος τότε από τα Λευκάδια.

Μπορεί να μην κατάφερε να δουλέψει άμεσα όπως θα επιθυμούσε, καθώς ξεκίνησε η περίοδος του lockdown, ωστόσο όλα κύλησαν ομαλά, κι από τότε, παραμένει σταθερά η πρώτη επιλογή της διοίκησης του ΓΑΣ.

Ο 48χρονος τεχνικός, στο ματς κόντρα στο Μακροχώρι, συμπλήρωσε 75 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας, με συνολικό απολογισμό 28 νίκες, 11 ισοπαλίες και 36 ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Χρήστος Μποζίνης θα φτάσει φέτος τα 84 ματς στην “κιτρινόμαυρη” τεχνική ηγεσία και το καλοκαίρι θα φανεί αν θα ξεπεράσει τα 100!

 

Σημ. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα του sportsup.gr για το αν το 71-1 που έχει ως ρεκόρ η Αλεξάνδρεια, είναι η καλύτερη επίδοση σε όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στην Ελλάδας, ενώ έρχεται και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τον master των τίτλων (και του αήττητου ρεκόρ αγώνων), Σάκη Παγγούρα! Μείνετε συντονισμένοι!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected