Super League 2

Super League 2 : Ισοπαλία στη Χαλάστρα, από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο χρονικά παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Super League 2.

Στο γήπεδο της Χαλάστρας, ο Καμπανιακός αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ Β, ένα αποτέλεσμα που μάλλον δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες, καθώς παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε στο 18′ με τον Δημήτρη Γιουκούδη και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος όμως, η ΑΕΚ Β ήταν κυρίαρχη και έφτασε στην ισοφάριση με τον Τζούντα Γκαρσία στο 65′, ενώ είχε μεγάλη στιγμή στο 89′ για να πετύχει την ανατροπή

Το φιλμ

18′ Το 1-0 για τους γηπεδούχους με κοντινό γυριστό σουτ του Γιουκούδη μετά από προσπάθεια και σέντρα του Γαρύφαλλου από τα αριστερά.
24′ Εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα από τα αριστερά, ο Παυλίδης στο ύψος του δεύτερου δοκαριού δεν κάνει καλό σουτ και χάνει καλή ευκαιρία.
36′ Σουτ του Κανελλόπουλου έξω από την περιοχή στην αγκαλιά του Γιακουμή.
40′ Εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα φεύγει άουτ
55′ Ασύλληπτο σουτ του Παυλίδη έξω από την περιοχή προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι!
65′ Το 1-1 για την ΑΕΚ Β: από εκτέλεση κόρνερ του Μαχαίρα από τα αριστερά και αρχική απόκρουση της άμυνας, ο Τζούντα Γκαρσία ήρθε να ισοφαρίσει με σουτ μέσα από την περιοχή!
86′ Γκολ του Χριστόπουλου με κεφαλιά ακυρώνεται ως οφσάιντ
88′ Μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 χάνει ο Τζούντα Γκαρσία που σουτάρει άουτ μέσα από τη μικρή περιοχή!

Συνθέσεις

Καμπανιακός (Γιώργος Αμανατίδης) : Γιακουμής, Προσκυνητόπουλος, Λαγωνίδης, Μπούσης, Φροσύνης, Ταϊρης, (73′ Πολύζος) Σαρβανίδης, Καθάριος (73′ Βοσκόπουλος) Μανιός (80′ Πόζογλου) Γιουκούδης (73′ Μυστακίδης) Γαρύφαλλος (89′ Παπακωνσταντίνου)

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας) : Θεοχάρης, Κανελλόπουλος (46′ Σαμπανάτζοβιτς) Χρυσόπουλος (61′ Χριστόπουλος) Γεμπόα, Παυλίδης, Φοφανά (46′ Ρουκουνάκης) Λαμαράνα (82′ Τιεϊ) Κάτσικας, Μαχαίρας, Τζ. Γκαρσία, Θεοδωρίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected