Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και το ματς της ΑΕΚ στο “Barok” Coffee-Bar!

Η 23η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται σήμερα με τρία ματς. Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα είναι αυτό που ξεχωρίζει. Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά στην OPAP Arena, ενώ ενδιαφέρον ματς στην ουρά μεταξύ του Βόλου και του ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό.

Η αρχή γίνεται στις 15:30 στο Πανθεσσαλικό σε ματς «εξάποντο» στην ουρά. Ο Βόλος βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην τελευταία θέση να «καίγεται» για τη νίκη.

Στις 19:00 ο κόσμος της ΑΕΚ αναμένεται μετά από δύο μήνες και κάτι να γεμίσει ξανά την OPAP Arena με την Ένωση να στοχεύει στο 4/4 ως το τέλος των play-offs για να διατηρηθεί τουλάχιστον σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ή και να σκαρφαλώσει σε αυτήν ανάλογα και με τα αποτελέσματα. Αντίπαλος το σημερινό κυριακάτικο απόγευμα η Κηφισιά, η οποία μάχεται στην ουρά για τη σωτηρία της.

Το ματς που συγκεντρώνει τα βλέμματα είναι αυτό της Τούμπας στις 20:30 με τον ΠΑΟΚ που παραμένει πρώτος, να υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει μείνει επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή και εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 6938711629 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Κυριακή 18/2

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα (15:30)
ΑΕΚ – Κηφισιά (19:00)
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (20:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected