Κατηγορίες
Διάφορα

Πλήθος αγροτών και οχημάτων στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (photos+vid)

Ολοκληρώθηκε το αγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας στο οποίο συμμετείχαν χιλιάδες αγρότες αλλά και διαδηλωτές από εργατικά σωματεία κατακλύζοντας την πλατεία Συντάγματος.

Οι αγρότες με τα τρακτέρ τους αναμένεται να διανυκτερεύσουν απόψε μπροστά από τη Βουλή και θα αναχωρήσουν αύριο, συντεταγμένα και πάλι συνοδεία της αστυνομίας. Η αναχώρηση θα γίνει στις 10–11 το πρωί της Τετάρτης (21/02) και οι αγροτοσυνδικαλιστές θα εγκαταλείψουν το κέντρο της πρωτεύουσας ακολουθώντας τη διαδρομή Πανεπιστήμιου – Ομόνοια – Λεωφόρος Αθηνών.

Αγρότες: «Δεν πήραμε απαντήσεις – Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας»
Στην κάμερα της «Ζούγκλας» μίλησαν αγρότες κάνοντας λόγο για ένα κομβικό συλλαλητήριο καθώς, όπως λένε, τα προβλήματα «ξεχειλίζουν».

Ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το σημερινό συλλαλητήριο επιτέλεσε τον σκοπό για τον οποίο έγινε, δηλαδή να αναδείξει το πρόβλημά μας αλλά και την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση από τον λαό και να απαιτήσει λύσεις από την κυβέρνηση. Μπορεί να μην πήραμε απαντήσεις από την κυβέρνηση αλλά πιστεύουμε ότι το συλλαλητήριο θα φέρει θετικές εξελίξεις για τον κλάδο μας. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και θα επιστρέψουμε στα μπλόκα μας».

Να σημειωθεί πως ακόμα και από την Ημαθία και τον Έβρο, αγρότες φόρτωσαν τα τρακτέρ σε φορτηγά και νταλίκες, έτσι ώστε να έχουν συμβολική παρουσία στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected