Αθλήματα

Έκτος με 5,53 μ. ο Καραλής στο Ρουέν που ετοιμάζεται για Γλασκόβη

Η όγδοη στάση της χειμερινής σεζόν για τον Εμμανουήλ Καραλή έγινε το βράδυ του Σαββάτου (24/2) στο μίτινγκ επί κοντώ που έγινε στο Ρουέν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ πήρε την έκτη θέση στο αγώνισμα του στο μίτινγκ της γαλλικής πόλης με 5,53 μ. και πλέον σκέφτεται ήδη τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκόβης σε μια εβδομάδα από τώρα.

Ο 25χρονος άλτης ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,53 μ. στη συνέχεια αποφάσισε να μη δοκιμάσει άλματα στα 5,63 μ. και μπήκε και πάλι στον αγώνα όταν ο πήχης ανέβηκε στα 5,73 μέτρα. Στο συγκεκριμένο ύψος ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

Αυτός ήταν ο όγδοος αγώνας του Καραλή στη χειμερινή περίοδο και έχει καλύτερη επίδοση στα 5,72 μ. που πέτυχε στο μίτινγκ του Κλερμόν Φεράν πριν από δύο ημέρες. Επόμενος αγώνας για τον τέταρτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκόβη την ερχόμενη Κυριακή (3/3, 21.00 ώρα Ελλάδας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected