Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Απολαυστική ποδοσφαιρική Κυριακή και η σημερινή στο “Barok” Coffee-Bar!

Η 24η αγωνιστική ολοκληρώνεται με πέντε παιχνίδια όπου ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν ως στόχο να κρατήσουν τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ που νίκησε τη Λαμία.

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ στη Λαμία (3-1) και την ισοπαλία στις Σέρρες μεταξύ Πανσερραϊκού και Ατρομήτου (0-0), η 24η αγωνιστική ολοκληρώνεται με πέντε παιχνίδια την Κυριακή (25/02).

Το πρόγραμμα ανοίγει το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΟΦΗ στις 16:30, όπου οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη και οι Κρητικοί για να αυξήσουν και άλλο τη διαφορά.

Λίγο αργότερα (17:00) είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ όπου ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη για να πλησιάσει ξανά την ΑΕΚ.

Μετά τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τη διαφορά από την κορυφή καθώς φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης (18:00) στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» (λόγω της τιμωρίας από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό).

Στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η πρώτη σέντρα ανάμεσα στον Άρη και τον Βόλο όπου αμφότεροι ψάχνουν τους τρεις βαθμούς.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κηφισιά (20:00) με τους «πράσινους» να προέρχονται από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή και εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 6938711629 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 16:30
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 17:00
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 18:00
Άρης – Βόλος 19:30
Παναθηναϊκός – Κηφισιά 20:00

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected