Super League 2

Super League 2 : Ντέρμπι με τα όλα του στο AEL FC Arena, ισόπαλο το αποτέλεσμα (photos+HIGHLIGHTS+δηλώσεις)

Δίχως νικητή έληξε το ντέρμπι, με την ΑΕΛ να μένει στο 0-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, στο “AEL FC Arena”, για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2.

Έντονη η παρουσία του κόσμου στην αναμέτρηση με το γήπεδο να θυμίζει άλλες εποχές και το γήπεδο να έχει τόση έντονη παρουσία κόσμου μετά από αρκετό καιρό. Πριν από τη σέντρα πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ηλία Σελιώνη και του οπαδού της ΑΕΛ Στέργιου Μαλούδα ο οποίος έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο πριν.

Το φιλμ

Παιχνίδι κέντρου στο ξεκίνημα, με τις δυο ομάδες να μένουν σε μονομαχίες στην μεσαία γραμμή και γύρω απ’ αυτή. Όπως αναμενότνα, ήταν μια αναμέτρηση με αρκετή τακτική και στρατηγική προσήλωση με τους δυο προπονητές να αποφεύγουν το μεγάλο ρίσκο. Κάπως έτσι κύλησε η αναμέτρηση ως το φινάλε του πρώτου μέρους με την ΑΕΛ να μην απειλείται αλλά και ταυτόχρονα να μην έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση στο ματς, παρά το γεγονός πως σε αρκετές περιπτώσεις προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα στα μεσοδιαστήματα. Στην αντίπερα όχθη οι ποδοσφαιριστές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έδειξαν ξεκάθαρα ότι η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που θα τους άφηνε ικανοποιημένους.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο ρυθμός φάνηκε να βελτιώνεται με τον κόσμο να μπαίνει περισσότερο στην “εξίσωση”. Η ένταση σταδιακά ανέβαινε και έμοιαζε.. ηλεκτρισμένη, με το γήπεδο να πυροδοτείται περισσότερο όταν άπαντες από πλευράς ΑΕΛ φώναξαν για πέναλτι πάνω στον Παπαγεωργίου Κ. στο 53ο λεπτό, με τον κ. Διαμαντόπουλο να δείχνει κίτρινη κάρτα για θέατρο. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μπαΐροβιτς έκανε το διαγώνιο σουτ εντός περιοχής με τον Σουλούκο να “απογειώνεται” και να απομακρύνει.

Στο 63′, ο Παύλος Δερμιτζάκης πέρασε στην αναμέτρηση τον Φατάι και τον Στίνα θέλοντας να δώσει άλλη επιθετική πνοή στην ομάδα του και να φτάσει αυτή στο τρίποντο. Στον αντίποδα, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, πέρασε στο ίδιο σημείο τον Νίκα.

Στο τελευταίο διάστημα της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και θέλησαν να ψάξουν το νικητήριο τέρμα, όντας πιο ψηλά στο τερέν. Στο 86′ ο Πλέγας έκανε το σουτ από την “καρδια” της περιοχής με τον Γκροφ να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να απομακρύνει.

Το 0-0 παρέμεινε ως το φινάλε με την ΑΕΛ να μην καταφέρνει να βρει το τέρμα της νίκης και τον Λεβαδειακό να παίρνει αυτό το οποίο φάνηκε να θέλει από τα πρώτα κιόλας λεπτά στο ματς.

δείτε φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

AEΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλόυκος, Παπαγεωργίου Θ., Μαϊδανός (72′ λ.τ. Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (85′ Θωμαΐδης), Κοσονού (63′ Φατάι), Παπαγεωργίου Κ. (63′ Στίνα), Μαυριάς (72′ Nίνο)

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Ντεντάκης, Πιρινέν, Μεχία, Μπελμόντ (72′ Κωστή), Γκουστάβο (63′ Νίκας), Κουάντρα (78′ Πολέτο), Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς (72′ Τσιριγώτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected