Κατηγορίες
Διάφορα

Οι κάτοικοι των Γιαννιτσών δεν ξέχασαν την τραγωδία των Τεμπών (photos)

«Ξέρετε τι είναι να παρακαλάς να έχεις το παιδί σου τραυματισμένο από το να το έχεις νεκρό; Να περιμένουμε για την ταυτοποίηση και μετά το χάος; Η ταυτοποίηση σε μένα έκανε σχεδόν δύο μέρες. Δεν περνούσαν τα δευτερόλεπτα. Πώς μπορούσαν να μην περνούσαν τα δευτερόλεπτα».

Τα λόγια της Μαρίας Καρυστιανού, που μέχρι στιγμής κοντεύει να συλλέξει 1.000.000 υπογραφές για να αρθούν ασυλίες και να γίνει “εις βάθος πραγματική έρευνα της υπόθεσης”, όπως αναφέρεται, ηχούσαν στον Πεζόδρομο των Γιαννιτσών, για 4045 περίπου λεπτά.

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην πλατεία ΕΠΟΝ, στο κέντρο του Πεζόδρομου των Γιαννιτσών, με “σιωπηλή διαμαρτυρία”, δάκρυσε στο άκουσμα των όσων έλεγε η Πρόεδρος Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών.

Η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών, Θεανώ Ζουρνατζίδου, επέβλεπε ως μία εκ των υπευθύνων διοργανωτών της πένθιμης εκδήλωσης για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και συντόνιζε τα όσα έπρεπε να γίνουν. Διοργανωτές οι Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών, Εκπαιδευτική Καινοτομία, Παρέμβαση Πολιτών Πέλλας.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε το pellanews.gr

2-bwQSG.jpg

8-yAgvz.jpg

6-oc7wW.jpg

7-kWQNy.jpg

12-zj5tV.jpg

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected