Διάφορα

Ποδοσφαιρική βραδιά Τετάρτης στο “Barok” Coffee-Bar!

Φουλ δράση σήμερα (28/2) με επτά αναμετρήσεις για την 25η αγωνιστική της Super League, με το ενδιαφέρον να εντείνεται καθώς τα play-offs και τα play-outs πλησιάζουν.

Την ίδια ώρα (17:00) στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός που θέλει βαθμούς για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ θέλει ακόμα μια νίκη στοχεύοντας να μπει ως πρώτη στα play-offs και υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena (19:00) με τους Ηπειρώτες να συνεχίζουν να παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στις 20:00 στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός που βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις για την ώρα, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που θέλει να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ένα ματς το οποίο θα διεξαχθεί με την παρουσία μόνο των κατόχων διαρκείας.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής κλείνει στις 21:00 στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να βγάλει αντίδραση με τη νέα γκέλα με την Κηφισιά, να υποδέχεται τον Άρη.

Μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή και εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 6938711629 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Ατρόμητος – Λαμία (17:00)
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (17:00)
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00)
Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ (20:00)
Παναθηναϊκός – Άρης (21:00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected