Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, προκρίθηκε στα προημιτελικά της Youth League! (vids)

Τεράστια πρόκριση για τους Νέους του Ολυμπιακού, που παρότι βρέθηκαν να χάνουν 2-0 από τη Λανς στο Καραϊσκάκη, ισοφάρισαν σε 2-2 και πέρασαν στα πέναλτι (4-2) στους «8» του Youth League!

Οι Γάλλοι ήταν εκεί που πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά στο 19’ άνοιξαν το σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σισουμπά, ο οποίος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 52ο λεπτό. Ο Μπερμόντ κινήθηκε ωραία στον άξονα, μοίρασε στον Φοφανά, ο οποίος με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Οι παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου όμως, δεν τα παράτησαν και έκαναν δυναμική επιστροφή στο παιχνίδι, μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά. Αρχικά ο Χαράλαμπος Κωστούλας μείωσε σε 2-1 στο 58′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Στο 62ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση. Ο Πνευμονίδης πίεσε τον κίπερ της Λανς που προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, αλλά την έστειλε πάνω του και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

Το 2-2 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, με συνέπεια να οδηγηθούμε στη διαδικασία των πέναλτι. Δις αστόχησαν οι Γάλλοι, καμία οι Έλληνες και ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει μία τεράστια επιτυχία!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected