Αθλήματα

Στα προημιτελικά τα αδέλφια Σακελλαρίδη

Δεύτερη διαδοχική νίκη και πρόκριση για τη Σαπφώ Σακελλαρίδη στα προημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, στο Μόναστιρ της Τυνησίας. Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια είναι στην κορυφή του ταμπλό και δεν έχει χάσει ούτε set μέχρι τώρα.

Όπως αναφέρει το tennis24, κέρδισε την 24χρονη Γερμανίδα, και προερχόμενη από τα προκριματικά, Λουίσα Χρντά, με 7-6(3), 6-0, μετά από μία ώρα και 57 λεπτά αγώνα στο Court 8. Ήταν ένα κλειστό πρώτο set, όμως στο δεύτερο δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλή της.

Στην πρεμιέρα της επικράτησε της 26χρονης Πορτογαλίδας, και κατόχου wild card για τη συμμετοχή της, Σάρα Λάνκα, με 6-3, 6-2. Στα προημιτελικά θα παίξει με την 29χρονη Γαλλίδα, και επίσης qualifier, Παουλίν Παγέτ, με στόχο την είσοδό της στην 4άδα.

Όσον αφορά τα διπλά, εκεί η Σαπφώ συνεργάζεται με τη συνομήλικη Γερμανίδα, Μάρα Γκουθ, και βρίσκονται στην κορυφή του ταμπλό. Στο πρώτο τους παιχνίδι κέρδισαν τις Μέριεμ Μπεν Εζεντίν (Ελβετία) και Αναστασία Γκολούμπκοβα (Ρωσία) με 6-4, 6-0.

Έτσι πέρασαν στα προημιτελικά, και εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Λίελ Μάρλιες Ροθενστάινερ (Αυστρία) και Μαρί Βογκτ (Γερμανία), θέλοντας να πετύχουν το 2/2 και να προκριθούν από κοινού στα ημιτελικά της ITF διοργάνωσης.

Ταϊλάνδη: Δεύτερη νίκη και προημιτελικά για Σακελλαρίδη

Τη δεύτερη σερί νίκη του πανηγύρισε ο Στέφανος Σακελλαρίδης στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Ταϊλάνδης. Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας συνεχίζει τις νικηφόρες εμφανίσεις του, και εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά.

Συγκεκριμένα, σήμερα αντιμετώπισε τον 18χρονο Σλοβένο, Μάτιτς Κρίζνικ, και τον κέρδισε με 7-6(5), 6-1, μετά από μία ώρα και 48 λεπτά παιχνιδιού στο Court 3. Το πρώτο set κρίθηκε στις λεπτομέρειες του ΤΒ, ενώ στο δεύτερο ο Νο3 του ταμπλό ήταν κυρίαρχος.

Στην πρεμιέρα του στο κυρίως ταμπλό, ο Στέφανος επικράτησε με 6-3, 7-5 του 25χρονου από την Ταϊπέι, Μπανγκ Σούο Γιν, και στα προημιτελικά της ITF διοργάνωσης θα συναντήσει τον 19χρονο Ταϊλανδό, και No6 του ταμπλό, Μάξιμους Τζόουνς.

Την ίδια ώρα, ο Σακελλαρίδης αγωνίζεται και στα διπλά έχοντας για παρτενέρ του τον 23χρονο Κινέζο, Τάο Μου. Είναι στο No3 του ταμπλό, μετρούν ήδη δύο νίκες και έχουν εξασφαλισμένη θέση στα ημιτελικά.

Πρώτα επικράτησαν των Βισάγια Τρονγκτσαροενκάικουλ (Ταϊλάνδη) και Μπανγκ Σούο Γιν (Ταϊλάνδη) με 6-3, 7-5, ενώ στην 8άδα επιβλήθηκαν των Ταϊλανδών, Σιβανάτ Αουταγιακούλ και Θαναπέτ Χάντα, με 5-7, 6-4, 10-4, για να βρεθούν στα ημιτελικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected