Στην Πτολεμαΐδα τον Μάιο το Soccer X Camp!

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία, καθώς η κορυφαία γερμανική εταιρία Soccer and More σας προσκαλεί στο πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού!

Από τις 24 έως τις 26 Μαΐου 2024, το διεθνές scouting camp Soccer X Camp έρχεται στη φιλόξενη Πτολεμαΐδα για να ανακαλύψει τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Η Soccer and More Ltd., μετά από τις εντυπωσιακές επιτυχίες της, αποφάσισε να ανοίξει ξανά τις πύλες της σε νεαρούς και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές που ονειρεύονται μια λαμπρή καριέρα. Το Soccer X Camp αφορά σε αγόρια γεννημένα τα έτη 2007, 2008, 2009, 2010.

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΟΥ!

Έλα να ξεδιπλώσεις τις ικανότητές σου στους κορυφαίους προπονητές και σκάουτερ του ποδοσφαίρου.

Η Soccer and More δεν αναζητά απλώς παίκτες, αλλά δημιουργεί τα αστέρια του αύριο.

Εάν θέλεις να σε παρακολουθήσουν οι κορυφαίες ομάδες και να ζήσεις μια μοναδική ευκαιρία για αναβάθμιση της καριέρας σου, μη χάσεις αυτήν την ευκαιρία!

Η Soccer and More, μετά από έντονη ζήτηση, διοργανώνει νέο διεθνές Scouting Soccer X Camp (open trialsγια ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2007, 2008, 2009, 2010 στις εγκαταστάσεις του Aθλητικού Kέντρου PANTELIDIS στην Πτολεμαΐδα από την Παρασκευή 24 Μαΐου ως την Κυριακή 26 Μαΐου 2024.

Πρόκειται για ένα τριήμερο scouting camp υψηλών προδιαγραφών που διοργανώνει η κορυφαία γερμανική εταιρία Management «Soccer and More» με στόχο την ανεύρεση και ανάδειξη ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών για επαγγελματικούς συλλόγους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διοργάνωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ).

Επικεφαλής του τεχνικού προγράμματος είναι οι εκπρόσωποι της γερμανικής εταιρίας Soccer and More στην Ελλάδα, Τάσος Μαραγκοζίδης και Δημήτρης Πετκάκης.

Στόχος του Scouting Camp είναι να τροφοδοτήσει συλλόγους της ΓερμανίαςΓαλλίας, ΟλλανδίαςΙταλίας όπως επίσης και ελληνικές ομάδες της Super League, μεταξύ των οποίων ΠΑΟΚ, Άρης, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός.

Η Soccer and More συνεργάζεται με τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους και στις φετινές μεταγραφές κατετάγη 5η στη Γερμανία και 17η στον κόσμοενώ εκπροσωπεί πάνω από 200 ποδοσφαιριστές σε όλη την Ευρώπη.

Το διεθνές Scouting Camp Soccer X Camp, αποτελεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν μια θέση στο στερέωμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

O Δελιόπουλος Παναγιώτης, 2005, μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, με την υποστήριξη του Δημήτρη Πετκάκη

Η συναρπαστική πορεία των νεαρών ποδοσφαιριστών που διακρίθηκαν στα προηγούμενα trial camp της Soccer and More αναδεικνύει την αφοσίωση και το ταλέντο που υπάρχει στη νέα γενιά. Μετά από μία σειρά αγωνιστικές δοκιμασίες στα Soccer X Camp, αρκετοί από αυτούς τους φιλόδοξους νέους αθλητές κατάφεραν όχι μόνο να ξεχωρίσουν, αλλά και να αποσπάσουν υπογραφές από μεγάλες ομάδες. Αναφέρουμε ορισμένους που διακρίθηκαν:

  • Καραμήτσος Γιώργος 2007, Παναιτωλικός
  • Παπαδόπουλος Λευτέρης 2007, Πανσερραϊκός
  • Δελιόπουλος Παναγιώτης, 2005, ΠΑΟΚ
  • Πλανίνιτς Νικόλας, 2006, FC Astoria Walldorf
  • Τρέμας Γιώργος, 2005, ΑΕΚ
  • Γράτσιανος Θεοφάνης, 2003, Dinamo Zagreb
  • Αριστάδης Νικόλας, 2003, FC Red Bull Salzburg

Η εξαιρετική δουλειά και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της Soccer and More επέτρεψαν να αναδειχτεί το δυναμικό τους, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην καριέρα τους. Οι μεταγραφές αυτές αποτελούν την απόδειξη ότι η αφοσίωση στην ανάπτυξη των νέων ταλέντων και η στενή συνεργασία με τις κορυφαίες ομάδες αποφέρουν επιτυχία. Συνεχίζουμε να προωθούμε τους νέους αθλητές, ανοίγοντας τον δρόμο για μια λαμπρή και επιτυχημένη ποδοσφαιρική καριέρα.

Δείτε περισσότερες επιτυχίες στη σελίδα μας στο Facebook

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Το Soccer X Camp θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» καθώς αποτελεί το πιο σύγχρονο και πλήρες κέντρο στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2021 με την επιμέλεια της HELLASOD και συγκροτείται από δύο ιδιόκτητα γήπεδα διαστάσεων 85×80 και 100×65, εντός του ξενοδοχείου.

Το υπερσύγχρονο Spa centre για την αποκατάσταση και αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών αποτελεί το κλειδί για μια επιτυχημένη προετοιμασία. Εσωτερική πισίνα με τους καταρράκτες, την αντίστροφη κολύμβηση και τους αυχενικούς πίδακες, δύο Jacuzzi και Hammam για την αποθεραπεία των αθλητών, η εξωτερική πισίνα διαστάσεων 25Χ13m και οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για massage προσθέτουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για τους αθλητές.

Άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο στο χώρο του ξενοδοχείου. Επαγγελματικά όργανα γυμναστικής που καλύπτουν τις ανάγκες εκγύμνασης. Ελλειπτικά, κωπηλατικά μηχανήματα, επαγγελματικούς διαδρόμους αλλά και όλα τα μικρά και μεγάλα αξεσουάρ που απαιτούνται για την προετοιμασία μιας ομάδας.

Η ΔΙΑΜΟΝΗ

Η υψηλή αισθητική, οι αψεγάδιαστοι χώροι, οι υπηρεσίες ευρωπαϊκού επιπέδου, κάνουν το ξενοδοχειακό συγκρότημα ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ την ιδανική επιλογή για τους αθλητές και συνοδούς που θα διαμείνουν στην Πτολεμαΐδα για τις ανάγκες του Soccer X Camp 2024

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ SOCCER X CAMP

    • Κατά τη διαδικασία των δοκιμαστικών θα υπάρχουν επαγγελματίες προπονητές που συνεργάζονται με τη Soccer and More.
    • Για τους τερματοφύλακες θα υπάρχει προπονητής Goalkeeper.
    • Θα διεξαχθούν συνολικά μια προπονητική μονάδα και τρεις αγώνες, από την Παρασκευή 24 Μαΐου ως την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στο αθλητικό κέντρο Pantelidis στην Πτολεμαΐδα.
    • Η μετάβαση των διακριθέντων ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, θα γίνει σε ημερομηνία που θα επιλέξει η εκάστοτε ομάδα σε συνεννόηση με τη Soccer and More και την οικογένεια του παίκτη.
    • Περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες θα δοθούν στους συμμετέχοντες από τους υπεύθυνους της Soccer and More

ΣΚΟΠΟΣ SOCCER X CAMP

    • Συνεργασία με παίκτες υψηλού επιπέδου οι οποίοι να ανταποκρίνονται με αξιώσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου
    • Επιλογή παικτών οι οποίοι διαθέτουν ηγετικές τάσεις, γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού, δημιουργική σκέψη στον αγωνιστικό χώρο
    • Επαγγελματική κατεύθυνση του κάθε επιλεγμένου παίκτη ξεχωριστά

ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

    • ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΑΓΚOΖΙΔΗΣ: Ο ομογενής FIFA Agent που ζει και εργάζεται στη Γερμανία όντας από τους πλέον έμπειρους στο χώρο του ποδοσφαίρου.
    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΚΑΚΗΣ: Ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, κάτοχος διπλώματος UEFA A΄, έχει διαγράψει μια μεγάλη καριέρα στα γήπεδα και πλέον δραστηριοποιείται στην ανάδειξη ταλαντούχων παικτών.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Τ. +30 6930 393091
  • T. +49 176 47324548
  • Facebook: @SoccerXCamp

E-mail:

Δηλώσεις συμμετοχής / εγγραφές https://goldencup.gr/soccer-x-camp-participation-form/ 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected