Κατηγορίες
Αθλήματα

Έρχεται στην Ημαθία το “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ Trail Run”! (vid)

Ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου έρχεται στις 24/3 στην Ημαθία.

Ο Μάνος Χαρισιάδης, αθλητής των μεγάλων αποστάσεων, που πρόσφατα αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά κατάφερε να περάσει τον κίνδυνο, είχε την ιδέα για τη διεξαγωγή του “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ Trail Run”, που ελπίζουμε να γίνει θεσμός.

Όπως αναφέρει ο ίδιος : “Στα μονοπάτια αυτά έχω αφιερώσει πολλές ώρες σε προετοιμασίες και σε προπονήσεις. Πολλές φορές με φίλους, άλλοτε μόνος. Εκεί που η ζωή μου έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία! Στο Κομνήνειο, τον Προφήτη Ηλία, το Αυγότσι, το μονοπάτι “Καντζίκη” και άλλα. Εκεί διοργανώνω με φίλους και για τους φίλους μία αθλητική συνεύρεση, μία γιορτή!”

Σημαντικά tips :

📆 24/03/2024
🕙 10:00 πμ
📍Έναρξη κ Τερματισμός : Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κομνήνειο Ημαθίας
Διαδρομή : 11500μ +560d
ΔΕΝ υπάρχει κόστος συμμετοχής. Η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται στην παρακάτω φόρμα εγγραφής https://docs.google.com/…/1FAIpQLScKm7ooqX4nQI…/viewform
🙏Θερμή παράκληση σε περίπτωση που δηλώσετε κ δεν καταφέρετε να έρθετε, ενημερώστε με άμεσα για να ελευθερωθεί η θέση για κάποιον άλλο.
Όριο συμμετοχών : 100
Αναμνηστικό μετάλλιο για όλους.
Βράβευση 🥇🥇🥉 στους τρεις πρώτους αθλητές και τρεις πρώτες αθλήτριες εφόσον υπάρχει συμμετοχή.
Σήμανση 🔵 χρώμα
Σταθμός τροφίμων : 6,2 χλμ
❌ Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν πρόκειται για οργανωμένο αγώνα! Ο καθένας συμμετέχει με δική του ευθύνη. Χρονομέτρηση και κατάταξη θα γίνεται με τον απλό παραδοσιακό τρόπο. Σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί νουμεράκι. Για τον λόγο αυτό να είστε στην αφετηρία μισή ώρα πριν την εκκίνηση.
ΥΓ.1 : ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι χρηματικές χορηγίες. Αν όμως οποιοσδήποτε θέλει να προσφέρει οτιδήποτε σε υλικό ή φαγητό καλοδεχούμενο!
ΥΓ.2 : Εάν υπάρχει κάποιος επιθυμεί να βοηθήσει εθελοντικά είτε πριν αλλά κυρίως την ημέρα του event, ας επικοινωνήσει με τον διοργανωτή, Μάνο Χαρισιάδη ΕΔΩ
ΥΓ.3 : Για όσους δεν τρέχουν και θέλουν να περπατήσουν τη μισή διαδρομή θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Η διαδρομή στον χάρτη :

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "8 "Καντζίκη" ίκη" απαγορευμένο 7 κοπάνα σταθμός τροφοδοσίας 5 4 Κομνήνειο 3 2 αυγότσι γκρίζα χώματα"

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected