Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Κακή” μοιρασιά για ΑΟΑΝ και Ερμή Ζωνιανών

Ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες προέκυψε πριν λίγη ώρα στο Βουζουνεράκειο της Ιεράπετρας.

ΑΟ Αγίου Νικολάου και Ερμής Ζωνιανών αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα και δεν μπόρεσαν να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση, στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα από το Λασίθι έχει 32 βαθμούς, δύο περισσότερους από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι Ρεθυμνιώτες έφτασαν τους 29 και βρίσκονται στη 13η θέση.

Οι Πήλιος και Καρλίτος είχαν τις δύο καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο για τον ΑΟΑΝ, ενώ απειλητικός ήταν και ο Μπαμπουλάκης για τον Ερμή, αλλά ο Γιαγκιόζης ήταν σε ετοιμότητα.

Στο δεύτερο μέρος, το σκληρό παιχνίδι και οι πολλές διακοπές ήταν τα κυριότερα χαρακτηριστικά του, με τον Σένκα να έχει την καλύτερη στιγμή στο ματς για τον ΑΟΑΝ.

Στο 85′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κωστάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα

Συνθέσεις

ΑΟ Αγίου Νικολάου (Μανόλης Σκύβαλος) : Γιαγκιόζης, Τσανάι, Δολαψάκης, Καμαρά, Μουστάκης, Φουκαράκης (66′ Πλουσής), Καρλίτος, Σένκα, Πήλιος (77′ Μαρκάκης), Αποστολόπουλος, Κατσικοκέρης

Ερμής Ζωνιανών (Μηνάς Πίτσος) : Δερμιτζάκης, Αυγουστάκης, Μπαμπουλάκης, Ρουμπάκης, Σαρρής, Αλεξάκης, Βιτώρος (78′ Βαταμίδης), Παππάς (66′ Τουρνάκης), Κεφαλούκος (90′ Κοζορώνης), Κωστάκης, Σκουτέλης (66′ Χνάρης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected