Αθλήματα

Στο Dragon’s Den οι Γιώργος Θεοδωρίδης και Κώστας Λαγός για το Teqball (photos+vid)

Μετά τους Χρήστο και Μάριο Παπαδημητρίου από τα Τρίκαλα Ημαθίας, ένας ακόμη επιχειρηματίας από την Ημαθία εμφανίστηκε στην εκπομπή Dragon’s Den, που παρουσιάζει ο ΑΝΤ1.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (8/3) έκανε την εμφάνιση του ο Γιώργος Θεοδωρίδης, παλαίμαχος (μεταξύ άλλων) της ΑΕΚ, με καταγωγή από τη Βέροια, ο οποίος μαζί με τον συνεργάτη του Κώστα Λαγό, παρουσίασαν το Teqball στο οποίο είναι οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στη χώρα μας.

Στο πλατό τοποθετήθηκε μάλιστα και το τραπέζι που χρησιμοποιείται για το εν λόγω άθλημα, το οποίο έχει σημαντική διάδοση στον ελληνικό χώρο και ενδέχεται να γίνει αποδεκτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μαζί τους στην παρουσίαση και ο Γιώργος Μυλωνάς, ο νυν τερματοφύλακας του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, ο οποίος βοήθησε μαζί με άλλους δύο συμπαίκτες του στην επίδειξη του αθλήματος.

Ο ένας εκ τω Dragons, ο Δημήτρης Μάλλιος, τους έδωσε τα 60.000€ που ζήτησαν για το 16% της εταιρίας, αλλά πρότεινε το 51%, κάτι που οι Γιώργος Θεοδωρίδης και Κώστας Λαγός δεν αποδέχθηκαν.

Ωστόσο, όπως λέμε στην καθομιλουμένη, σήκωσαν…σκόνη και έγινε ακόμη περισσότερο γνωστό το Teqball σε όλη την Ελλάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected