Γενικά

Με Μπαράλες η Καλαμάτα και τώρα αρχίζει το…καλό! (vid)

Με πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες. η Καλαμάτα επιβλήθηκε 1-0 της Athens Kallithea στο μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας 22ης αγωνιστικής στην κανονική περίοδο της Super League 2 και μπαίνει με άλλον αέρα στα play off για τον τελικό στόχο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Με αυτή τη νίκη η Μαύρη Θύελλα έφτασε τις 10 στη σεζόν και τους 36 βαθμούς και θα μπει με -6 από την Καλλιθέα στο μίνι πρωτάθλημα.

Το φιλμ

Η Καλαμάτα είχε ένα καλό πρώτο μέρος όπου εκτός από το γκολ δημιούργησε φάσεις ενώ στο δεύτερο οπισθοχώρησε επιλέγοντας να διαχειριστεί το προβάδισμα.

Η Καλαμάτα ήταν πιο δραστήρια στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες, με τους Μπαράλες, Πασά να δημιουργούν προβλήματα στην άμυνα της Καλλιθέας η οποία απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ξεκίνημα ανήκε στην Καλλιθέα. Στο 7’ ο Κυνηγόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Κόβαλ, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. ,

Στο 13’ η Καλαμάτα απάντησε στις ευκαιρίες όταν ο Πασάς έκανε ατομική προσπάθεια και βρήκε τον χώρο για σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν την πίεση και στο 26’ σε εκτέλεση φάουλ του Κάτσε, ο Καρασαλίδης γύρισε παράλληλα, αλλά ο Πασάς δεν πρόλαβε στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 37’ η Καλαμάτα κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του Πασά από τον Μπουλούλη που υπέδειξε ο Περράκης υπό τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαράλες που σημάδεψε σωστά και έκανε το 1-0 η Καλαμάτα, σκοράροντας σε τρίτο σερί ματς και φτάνοντας τα 6 συνολικά στη σεζόν.

Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκε στην Καλλιθέα όταν σε φάουλ του Ματίγια στο 42΄η μπάλα πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι του Κόβαλ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Κωτσόπουλος πήρε τη θέση του Μπαράλες που έδειξε να έχει πρόβλημα στον προσαγωγό ενώ αλλαγές έκανε και ο Βοσνιάδης με τους Βασιλόγιαννη και Μουστακόπουλο να αντικαθιστούν τους Μπαρότα, Μπουλούλη. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα σε διπλή αλλαγή προχώρησε και ο Τερζής με τους Ελιβέλτο και Τάτο αντί των Ακόστα, Λόπεζ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα με την Καλαμάτα να κάνει διαχείριση. Στο 65’ η Καλλιθέα άγγιξε την ισοφάριση με τον Κοβάλ να λέει διπλό “όχι”, αρχικά σε Μουτίνιο και στη συνέχεια σε Μουτίνιο, σε φάση για highlight.

Η Καλλιθέα συνέχισε να βρίσκεται στην επίθεση χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει την μεγάλη φάση μέχρι το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μουστασκόπουλος βρήκε με εκτέλεση φάουλ τον Κυνηγόπουλο που έπιασε κεφαλιά άουτ.

Συνθέσεις

Καλαμάτα (Τόλης Τερζής): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε, Κοζορώνης, Λόπεζ (59′ Τάτος), Ακόστα (59′ Ελιβέλτο / 82′ Κατάλντι), Πασάς, Μπαράλες (46′ λ.τ. Κωτσόπουλος / 82′ Κωστούλας).

Athens Kallithea (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Τσιβελεκίδης, Μαρόττα (46′ Μουστακόπουλος), Καινούργιος (84′ Γεβρέμοβιτς), Μπουλούλης (46′ Βασιλόγιαννης), Ρομαό, Ματίγια, Μουτίνιο, Κυνηγόπουλος, Ντεμέτριους, Λουκίνας (70′ Τόρες).

*με στοιχεία από το Sport365

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected