Super League 2

Νίκη με ανατροπή για τα Χανιά, ξεκίνημα με -2 από την κορυφή στα play off (photos)

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, τα Χανιά γύρισαν το ματς με την Ηλιούπολη στα Περιβόλια και ολοκλήρωσαν ιδανικά την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της, έπαιξαν κυριαρχικό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Κόντρα στη ροή του ματς, η Ηλιούπολη κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Παντελίδη στο 28′, αλλά η ομάδα της Κρήτης χρειάστηκε 13 λεπτά για να γυρίσει το παιχνίδι.

Αρχικά ισοφάρισε με τον Κόλα στο 37′ και τέσσερα λεπτά μετά, πήρε προβάδισμα με τον Μάναλη.

Το δεύτερο μέρος ήταν μονόλογος για τα Χανιά, τα οποία κλείδωσαν το τρίποντο με τον Μιούλερ στο 52′, ενώ ακολούθησε πλήθος μεγάλων χαμένων ευκαιριών με το τελικό αποτέλεσμα να μοιάζει… μικρό για τα Χανιά!

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τη σεζόν με 44 και 35 βαθμούς αντίστοιχα, και πλέον μετρούν αντίστροφα για την αρχή των play off, που θα βρει τους μεν Κρητικούς στο -2 από την πρωτοπόρο Athens Kallithea και τους Αθηναίους στους 18 βαθμούς, ισόβαθμους στην τρίτη θέση με Ιωνικό και Καλαμάτα.

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης) : Κλέιμαν, Μαζουλούξης, Μουτόμπο (46′ Σέχου), Κατσούρι, Παναγιώτου (58′ Σιλά), Λεμονής (77′ Πέιος), Ντίας, Τσέλιος, Μιούλερ (68′ Βουό), Κόλα (68′ Μανουσάκης), Μάναλης

ΠΑΕ Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης) : Πολίτης, Τοπάλ, Μπουσάι, Ανδρέου, Παντελίδης, Λατίνοβιτς (55′ Κρέτση), Γκοτσούλιας, Ασίγκμπα (80′ Τσαφταρίδης), Ντέτλερ, Bενάρδος (30′ λ.τ. Βασιλούδης / 80′ Άντο), Κόστα (55′ Φρίμπονγκ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected