Super League 2

Στα play out ο Γιούχτας, στη Γ Εθνική ο Τηλυκράτης (photos+vid)

Ένα πραγματικό ντέρμπι διεξήχθη στο “Μαρκομιχελάκειο” Γήπεδο των Αρχανών στην Κρήτη!

Ο Γιούχτας επικράτησε με 1-0 του Τηλυκράτη και θα διεκδικήσει την παραμονή του στη Super League 2 μέσω των play out, την ώρα που ο Τηλυκράτης ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην τελευταία θέση και μοιραία υποβιβάζεται στη Γ Εθνική.

“Χρυσός” σκόρερ για τους Κρητικούς ήταν ο Άμπερτ Μπρους στο 16ο λεπτό, ενώ η επικράτηση του Γιούχτα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς στο 70′ αποβλήθηκε ο Πολυχρόνης.

Στο κατάμεστο νεότευκτο μετά τις αλλαγές που έγιναν γήπεδο των Αρχανών, ο Γιούχτας επέβαλε την κυριαρχία του, πήρε προβάδισμα με γκολ του Μπρους από πολύ νωρίς (16′) και κατάφερε να το κρατήσει μέχρι τέλους, με τον Δημήτρη Πρινιωτάκη να έχει σαφώς λιγότερη δουλειά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ακόμη και όταν ο Γιούχτας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πολυχρόνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (70′), ο Τηλυκράτης δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της ομάδας των Αρχανών, με τους Λευκαδίτες να έχουν μία καλή στιγμή στο 83′ όταν η κεφαλιά του Τέρζι που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή κατέληξε άουτ.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου, ο Γιούχτας επικεντρώνεται στο δεύτερο στάδιο της «μάχης» που θα δώσει για τη δική του παραμονή, μπαίνοντας με 11 βαθμούς στη «μάχη» των play out.

Συνθέσεις

Γιούχτας (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τσίρης, Τζανής, Bruce, Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης (89′ Γκίνη), Κωστανάσιος (70′ Μπουρσέλης), Δασκαλάκης (60′ λ.τ Θεοδωράκης), Αλεξόπουλος (89′ Κίσσας)

Τηλυκράτης (Φανής Γκέκας): Παρδάλος, Ρίζος (62′ Τεγούσης), Ρουγκάλας, Γιαννιώτης (70′ Τερζί), Ζδράβος, Perez, Μπελεβώνης, Σπανουδάκης (46′ Περιστέρης), Zambou, Fofana (75′ Ουλμάνεν), Κοκόρης (46′ Νιφορόπουλος)

Οι πανηγυρισμοί στο βίντεο του PrimeSport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected