Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο ΑΟΞ επιστρέφει : Πρωταθλητής με 18×18 στη Β ΕΠΣ Ξάνθης!

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης επέστρεψε! Ο ανήφορος σίγουρα είναι μακρύς, τίποτα δεν επιτυγχάνεται στη ζωή με ευκολία άλλωστε. Η αρχή όμως έχει γίνει και πλέον όλα παίρνουν τον δρόμο που ιστορικά του αρμόζει. Με πολύ δουλειά αλλά και αγάπη στη φανέλα!

Μια ομάδα που το καλοκαίρι του 2023 έπρεπε να στηθεί άμεσα, αγωνιστικά και διοικητικά, καθώς τίποτα δεν είχε μείνει όρθιο από την προηγούμενη κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Μια κατάσταση που τον οδήγησε στη διάλυση. Δημιουργήθηκε ένα έμψυχο δυναμικό που δεδομένα στήθηκε με δυσκολία, 25 παίκτες καινούργιοι που έπρεπε να γίνουν ομάδα. Παράλληλα μια διοίκηση που έτρεξε και τρέχει γήπεδο, οικονομικά θέματα, οργάνωση, αμαρτίες του πρόσφατου παρελθόντος μέσα από έναν σκληρό καθημερινό αγώνα.

Ο ΑΟΞ πέτυχε το 18×18, έκανε το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ξάνθης. Με το 12-0 κόντρα στον Εχίνο Σπορτ, έφτασε το εντυπωσιακό 102-4 στα τέρματα!

Με αυτό το τρίποντο η ιστορική ομάδα, που μέχρι πρότινος μεσουρανούσε στη Super League, κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα και ανέρχεται στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης. Μένει το τυπικό σκέλος, τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος με Σέλινο, Πολύσιτο, Ραιδεστό και Σταυρούπολη.

Υπάρχει όμως και ο στόχος του Κυπέλλου. Ημιτελικά του θεσμού, μονός αγώνας απέναντι στον Παύλο Μελά Κουτσού στις 15:00 στο γήπεδο της Φελώνης στις 20/3.

Προπονητής του ΑΟΞ είναι ο Νίκος Ανθόπουλος και η 11άδα κόντρα στον Εχίνο ήταν :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected