Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Η “βαριά” φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα και ο στόχος του “καρέ”!

“Έσπασαν καρδιές” σήμερα στο ΔΑΚ Νάουσας, σε μια περίοδο που όλη πόλη γιορτάζει και τηρεί τα έθιμα και τις παραδόσεις πολλών ετών!

Το γκολ του Δημήτρη Στογιάννη στις καθυστερήσεις κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, έστειλε τον ΦΑΣ Νάουσα σε έναν ακόμη τελικό στην πλούσια ιστορία του.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη πανηγύρισε δεόντως την επιτυχία αυτή, όμως ξέρει καλά πως η “βαριά” φανέλα του συλλόγου επιτάσσει την κατάκτηση του τίτλου, για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Η τελευταία φορά που το έπραξε ήταν το 2010, όταν είχε επικρατήσει με 4-0 της Θύελλας Σταυρού (σκόρερ οι Βλαχοδήμος, Σίμος, αυτογκόλ και Παπαδόπουλος), ενώ προηγήθηκαν άλλες δύο κατακτήσεις, το 2008 με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κορυφής (4-1) και τρία χρόνια νωρίτερα (2005), όταν οι “κυανόλευκοι” είχαν κερδίσει στον τελικό τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Σε τελικό έχουν αγωνιστεί άλλες τρεις φορές, 2015 και 2016 με αντίπαλο αμφότερες τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αλλά και το 2003, όταν είχαν ηττηθεί με σκορ 6-0 από τον ισχυρό ΓΑΣ Βέροια.

Τέλος, το εντυπωσιακό που έχει καταγραφεί στη φετινή πορεία του ΦΑΣ Νάουσα στο Κύπελλο είναι ότι τα 7 τέρματα που έχει σημειώσει, έχουν πετύχει έξι παίκτες, σε μια αξιομνημόνευτη… ποικιλία! Δύο τέρματα πέτυχε ο Παπαγεωργόπουλος και από ένα οι Λαμπρίτσιος, Στογιάννης, Τασιώνας, Τούφας και Τσιάμπας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected