Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Πέρασε από τα Φιλιατρά η Ελλάς Σύρου και ανέβηκε στην 6η θέση (vid)

Μία ακόμα νίκη (η 14η φετινή) για την Ελλάς Σύρου, που έκανε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής (το κυρίως “μενού” έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο) η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα επικράτησε με 2-0 της Εράνης στα Φιλιατρά και “έπιασε” τον Παναιγιάλειο στην 5η θέση με 45 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα της Μεσσηνίας έχασε κι άλλο έδαφος και πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθούν οι 18 βαθμοί που τη χωρίζουν από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Οι νησιώτες, λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΣ Κόρινθος (4-1), παρουσιάστηκαν εξίσου ποιοτικοί και από την αρχή έδειξαν τη διάθεση να επιτεθούν.

Στο 28′ ο Μούντριχας πέτυχε το πρώτο γκολ της συνάντησης και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, βάζοντας τις βάσεις για την τελική επικράτηση.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς, πίεσαν (ειδικά προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου), χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Στο 58′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, εξέλιξη που ουσιαστικά έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες της Εράνης για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Παυλόπουλος.

Το 0-2 παρέμεινε μέχρι τέλους, κι έτσι η ομάδα της Σύρου πανηγύρισε μια ακόμη σημαντική νίκη για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Συνθέσεις

Εράνη Φιλατρών (Θοδωρής Γιακαλής) : Σαββίδης, Μπινιώτης, Τσερπές (62′ Τσερπές), Μρόζκο, Σινάνι (62′ Σινάνι), Παπαδόπουλος (86′ Σάμπσον), Κοτσιανούλης (80′ Λακριντής), Κωνσταντόπουλος, Φάκκης, Πουλιανός, Καραμπέτσος

Ελλάς Σύρου (Παναγιώτης Χριστοφιλέας) : Παπαδόπουλος, Ζαφείρης (77′ Σακελλαρίου), Ζάχι, Οικονομόπουλος, Συριανός, Μπόσιο, Κασάπης (64′ Ρούσσος), Πρεβεζιάνος, Παυλόπουλος (64′ Μελισσόπουλος), Μούντριχας, Λαντίκας (46′ Παράβαλος)

Tripolis WebTV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected