Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League : Κλήρωση “φωτιά” στον δρόμο για το Λονδίνο!

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά στο “Γκριμάλντι Φόρουμ” της Νιόν, η κλήρωση των επόμενων φάσεων μέχρι τον τελικό του Champions League.

Ο Όμπι Μίκελ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, έβγαλε ζευγάρια “φωτιά”, που αναμένονται με τεράστια ενδιαφέρον από τους ποδοσφαιρόφιλους σε όλη την υφήλιο.

Το μεγάλο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στη Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η φορμαρισμένη Άρσεναλ θα βρει στον δρόμο της την Μπάγερν Μονάχου. Μεγάλο ενδιαφέρον προκύπτει και από το ζευγάρι Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα, ενώ 50-50 θεωρείται η αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Ντόρτμουντ.

“Φωτιά” είναι και η διασταύρωση στα ημιτελικά, όπου μπορεί να προκύψει Αγγλικός “εμφύλιος”, αλλά και ισπανικός, ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Μπαρτσελόνα.

Οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν 9 και 10 Απριλίου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα 16 και 17 Απριλίου. Οι ημιτελικοί έχουν προγραμματιστεί για τις 30 Απριλίου και 7 Μαΐου. Ο τελικός θα λάβει χώρα στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, το Σάββατο 1 Ιουνίου.

Προημιτελική Φάση

Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα

Ημιτελική Φάση

Ατλέτικο Μαδρίτης ή Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν ή Μπαρτσελόνα
Άρσεναλ ή Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης ή Μάντσεστερ Σίτι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected