Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Διπλό” στη Μύκονο για τη Θύελλα Ραφήνας και τρίτη θέση

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε την Κυριακή (17/3) η Θύελλα Ραφήνας, που τη φέρνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής επικράτησε με 2-0 της Μυκόνου στο γήπεδο του Κόρφου και έφτασε τους 51 βαθμούς, όσους έχει και η Ρόδος. Την ίδια ώρα, οι νησιώτες έμειναν καθηλωμένοι στη 10η θέση, έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το ματς, το οποίο είναι το προτελευταίο χρονικά για την 27η αγωνιστική της Γ Εθνικής (την Τρίτη 19/3 διεξάγεται το Πανελευσινιακός-ΠΑΟ Βάρδας) δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς είχε πολλές διακοπές, ενώ πέρα από τα δύο τέρματα της Θύελλας, καταγράφονται μόνο τα δύο δοκάρια της Μυκόνου, στην αρχή και στο τέλος του ματς.

Το φιλμ

Το πρώτο 20λεπτο ήταν αναγνωριστικό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βγουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο 21ο λεπτό καταγράφηκε η πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς. Ο Πινέιρο εκτέλεση το φάουλ από τον άξονα και προς τα δεξιά, η μπάλα δεν βρήκε πουθενά στο σκάσιμο της στο έδαφος και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουμή, που αιφνιδιάστηκε.

Στο 24′ ο Ντάφλας βρέθηκε στο ύψος της περιοχής και δοκίμασε το σουτ αλλά η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα και κατέληξε μακριά από την εστία, όμως η μεγάλη στιγμή για τη Θύελλα ήταν στο 26′ σε εξαιρετικά δύσκολο σουτ του Κωτσάκη από πολύ πλάγια, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Διαμαντή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τις ίδιες αγωνιστικές διαθέσεις. Στο 55′ η Μύκονος βγήκε στην κόντρα με τον Πινέιρο από τα αριστερά, ο οποίος προτίμησε να πασάρει αντί να τελειώσει τη φάση και απομάκρυναν οι αμυντικοί της Θύελλας.

Πέντε λεπτά, η ομάδα της Ραφήνας άνοιξε το σκορ. Ο Κωτσάκης έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, είδε ωραία τον Κοντογιάννη που είχε ανέβει από δεξιά και ο τελευταίος με δυνατό σουτ δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Διαμαντή (0-1).

Στο 70′ ο Χίσο έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κωτσάκης ήταν μόνος μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά δεν έκανε το κοντρόλ και η μπάλα πέρασε εκτός γηπέδου.

Τα πάντα κρίθηκαν στο 82′. Ο MVP Κοντογιάννης έκανε εξαιρετική κίνηση από δεξιά, πάσαρε παράλληλα στον Ντάφλα, αυτός βρήκε με τη μία πιο αριστερά τον Χίσο και ο τελευταίος με ένα άπιαστο σουτ, νίκησε τον Διαμαντή για το τελικό όπως αποδείχτηκε 0-2.

Η τελευταία καλή στιγμή στις δύο εστίες καταγράφηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ζγκούρι βγήκε “φάτσα” με το τέρμα, ο Κουμής τον πρόλαβε και του έβαλε την κόντρα, η μπάλα κατέληξε στον Γκούφα ο οποίος δοκίμασε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Μετά το τέλος της φάσης, ο Ζγκούρι είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή για διαμαρτυρία και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Συνθέσεις

ΑΕ Μυκόνου (Βαγγέλης Βλάχος) : Διαμαντής, Ράγια (88′ Κουτρούτσος), Κατσούλης, Τράκας (76′ Κέμπε), Ζγκούρι, Μουρίκι, Πινέιρο (66′ λ.τ. Καμπεράι), Ιωσηφίδης, Γκούφας, Κόρτσαμ (76′ Αρκούδας), Πάγια (88′ Μπάλλα)

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης) : Κουμής, Αγγέλης, Φλώρος, Φύτρος, Ανδρικός, Ντάφλας, Κοντογιάννης (89′ Ντολάνι), Μαρτίνος, Κωτσάκης (84′ Σάνι), Μακροδημήτρης (77′ Ντόκο), Χίσο (89′ Παρασκευόπουλος)

sportcyclades

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected