Γ Εθνική / Τοπικά

Ποδοσφαιριστής της Βέροιας ενεπλάκη στο δυστύχημα στην Ημαθία. Το μήνυμα του Ανδρέα Καλαϊτζίδη

Η είδηση του θανάτου μιας 25χρονης σε δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, σόκαρε τους κατοίκους της Ημαθίας.

Σύμφωνα με την Τροχαία Βέροιας, μεταξύ 03:00 – 03:30 τα ξημερώματα, στο 8ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Λαζοχωρίου – Αγίας Μαρίνας δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό μιας κοπέλας και τον τραυματισμό δύο νεαρών.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο οδηγός στο αυτοκίνητο που έχασε τη ζωή της η 25χρονη (κάτοικος Αθηνών κατά πληροφορίες) είναι ποδοσφαιριστής του ΝΠΣ Βέροια, ο οποίος γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.

Την ίδια ώρα, ανασύρθηκε ο οδηγός του άλλου ΙΧ, ηλικίας 30 ετών από τη Βέροια, ο οποίος είναι πολυτραυματίας.

Τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Τι αναφέρει σε ποστάρισμα του ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης

Ειδική μνεία για το άτυχο συμβάν έκανε με ποστάρισμα του στο FB ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης, πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Ο ισχυρός άνδρας των “κυανόλευκων” έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ποδοσφαιριστή και θέλησε μέσα από τα social να του ευχηθεί κουράγιο.

Αναλυτικά :

“Αυτές τις στιγμές το μόνο που έχεις να ευχηθείς είναι καλό παράδεισο σε αυτό το άτυχο κορίτσι που έτσι το έγραψε η μοίρα και κουράγιο στους γονείς της και ένα μεγάλο κουράγιο ψυχικά και σωματικά στο παλικάρι μας στον πρώην παίκτη μου που μόνο αυτός δεν έφταιγε για το μοιραίο να βρει τη δύναμη να το ξεπεράσει με τη βοήθεια όλων μας των φίλων του της οικογένειας του και άλλο κακό να μην τον βρει κουράγιο καψούρα έτσι το ήθελε ο θεός την αγάπη μου.”

*φωτ. verianet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected