Super League 2

Περίπατος της Athens Kallithea στην Ηλιούπολη, ξεκίνησε ιδανικά τα play off (vids)

Τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό της κανονικής περιόδου, παρακολουθήσαμε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης.

Η Ηλιούπολη είχε επικρατήσει με 2-1 (στο Ελ Πάσο τότε το ματς), όμως σήμερα η Athens Kallithea ήταν καταιγιστική και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους.

Το 4-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, με το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη να φτάνει τους 27 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη δεύτερη της βαθμολογίας ΠΑΕ Χανιά.

Στο 10ο λεπτό άνοιξε ο…χορός των τερμάτων για την Καλλιθέα. Ο Βασιλόγιαννης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Λουκίνας βρέθηκε στην “καρδιά” της άμυνας και με καρφωτή κεφαλιά, “έγραψε” το 0-1.

Τρία λεπτά, ο ίδιος ποδοσφαιριστής λίγο έλειψε να κάνει δύο τα τέρματα του, όμως ο Πολίτης ήταν σε ετοιμότητα. Η πίεση όμως των φιλοξενούμενων ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να αποτραπεί το γκολ.

Στο 15′ ο Μουτίνιο θέλησε να βρει με κάθετη τον Ντεμέτριους, ο Άντο φάνηκε να ελέγχει τη φάση, όμως προέβη σε λάθος εκτίμηση και ο Βραζιλιάνος επιθετικός με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Νίκος Παντέλης θέλησε να αλλάξει άμεσα τα πράγματα στην ομάδα και σήκωσε από τον πάγκο τους Βασιλούδη και Μάντιτς, οι οποίοι πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η…ορμή της Athens Kallithea είχε ως αποτέλεσμα και ένα τρίτο γκολ πριν την ανάπαυλα. Η μπάλα…κρύφθηκε από τους φιλοξενούμενους που άλλαξαν πέντε πάσες στα όρια της μεγάλης περιοχής και ο Μανθάτης με άπιαστο σουτ, έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Πολίτη.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε αποκτήσει πλέον τυπική διαδικασία, με το έργο των φιλοξενούμενων να γίνεται ακόμα πιο εύκολο στο 62′ όταν ο Ντεμέτριους μπήκε ανενόχλητος στη μεγάλη περιοχή, πάσαρε στον Κρίστιαν Τόρες και ο τελευταίος με πλασέ έγραψε το 0-4.

Η πρώτη και μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 80′ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντέτλερ, που απέκρουσε ο Κότσαρης.

Συνθέσεις

ΠΑΕ Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης) : Πολίτης, Τσαφταρίδης, Μπουσάι, Ανδρέου, Ασίγκμπα, Κρέτσι (31′ Βασιλούδης), Γκοτσούλιας, Φουρλάνος, Ντέντλερ, Παντελίδης, Άντο (31′ Μάντιτς)

Athens Kallithea (Αλέκος Βοσνιάδης) : Κότσαρης, Μαρόττα, Τσιβελεκίδης, Καινούργιος, Μανθάτης, Νταμιάν Σίλβα, Ματίγια, Ντεμέτριους, Μουτίνιο (59′ Τσιντώνης), Βασιλόγιαννης, Λουκίνας (59′ Τόρες)

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Athens Kallithea 1 1 0 0 4 0 4 27
2 ΠΑΕ Χανιά 1 0 0 1 1 5 -4 22
3 Ιωνικός 1 1 0 0 5 1 4 21
4 Καλαμάτα 0 0 0 0 0 0 0 18
5 ΠΑΕ Ηλιούπολη 1 0 0 1 0 4 -4 18
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected