Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών : Εύκολες προκρίσεις για ΠΑΟΚ και ΟΦΗ

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήραν ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, που επικράτησαν των Άρη και Ποσειδώνα Ladies αμφότερες με το ίδιο σκορ (0-4).

Ο “δικέφαλος” έδειξε από τα πρώτα λεπτά πως δεν είχε διάθεση να αφήσει χρόνο και χώρο στον αντίπαλο. Με πολύ καλή κυκλοφορία και υπομονή στο παιχνίδι του, οι “ασπρόμαυρες” (που αγωνίζονται μία κατηγορία επάνω) δημιουργούσαν προϋποθέσεις στα αντίπαλα «καρέ».

Στο 31ο λεπτό, η Γιαννακά με όμορφη ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή, και με αριστερό πλασέ… έγραψε το 0-1 και οκτώ λεπτά μετά, η ίδια παίκτρια έφτασε στο 0-2 με αριστερό πλάσε.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, η Γιαννακά έβγαλε παράλληλη σέντρα στην Αργυρίου, η οποία με προβολή διαμόρφωσε το 0-3, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ. Ο όμορφος συνδυασμός των Αργυρίου και Χαλατσογιάννη, βρήκε ως αποδέκτρια την Παπαδοπούλου, η οποία με ψύχραιμη εκτέλεση διαμόρφωσε το 0-4 στο 46ο λεπτό.

Με το ίδιο σκορ, προκρίθηκε στο Κολυμπάρι Χανίων ο ΟΦΗ. Οι “ασπρόμαυρες” καθάρισαν από νωρίς το ματς.

Το 0-1 έγινε νωρίς στα πρώτα λεπτά μετά από ασίστ της Ζέρβα και γκολ από την Πέιου. Το 0-2 σημειώθηκε με αυτογκόλ της Καραντωνάκη που βρήκε την μπάλα μετά από φάουλ της Ζέρβα στο 12′ και το 0-3 λίγο μετά από νέα ασίστ της Ζέρβα και γκολ από τη Δρακογιαννάκη. Το τελικό 0-4 έκανε στο 55′ η Κωνιωτάκη.

Ο Ποσειδών από την άλλη κρατάει σίγουρα την εμπειρία αυτού του αγώνα με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας που φιγουράρει αυτή τη στιγμή στη 2η θέση της Α’ Γυναικών πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Το πανόραμα της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας :

1ος όμιλος

Ποσειδώνας Καμισιανών/Ραπανιανών – ΟΦΗ  0-4

2ος όμιλος

Ποντιακός Αλεξανδρούπολης – Βασίλισσα Θράκης (3/4)

3ος όμιλος

Άρης – ΠΑΟΚ  0-4

4ος όμιλος

Νηριήδες Φθίας – Τρίκαλα 2011 (17/4)

5ος όμιλος

Κωακός Φιλίνος – ΑΕΚ (αναμένεται ορισμός)

6ος όμιλος

Οδυσσέας Μοσχάτου – Ολυμπιάδα Υμηττού (3/4)

7ος όμιλος

Αχαρναϊκός – ΑΟ Αγίας Παρασκευής  1-2

8ος όμιλος

ΓΠΟ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (3/4)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected