Basket

“Τιτανομαχία” στο Μιλγουόκι, νικητές στις λεπτομέρειες οι Lakers (vids)

Έσπασαν… καρδιές στο «Fiserv Forum», με τους Λος Άντζελες Λέικερς να καταφέρνουν να αναδεικνύονται νικητές με 128-124 στη δεύτερη παράταση απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε triple double με 29π., 21 ριμπάουντ και έντεκα ασίστ, ενώ είχε ακόμα δύο κλεψίματα και τρία κοψίματα. Άλλους 27π., πέντε ριμπάουντ και οκτώ ασίστ είχε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, 21π. ο Μαλίκ Μπίσλεϊ και 18π. και δεκατρία ριμπάουντ ο Μπόμπι Πόρτις. Ο Κρις Μίντλετον περιορίστηκε στους 12π. με 4/15 σουτ εντός παιδιάς, συν έξι ριμπάουντ και εφτά ασίστ, και ο Μπρουκ Λόπεζ στους 9π. και τα έξι ριμπάουντ. Δεν έπαιξε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Οι «λιμνάνθρωποι», που δεν το έβαλαν κάτω όταν βρέθηκαν στο -19 κι έκαναν την ανατροπή, δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά είδαν τον Άντονι Ντέιβις να ηγείται επιθετικά με 34π., συν 23 ριμπάουντ. «Τριπλός» με 29π., δεκατέσσερα ριμπάουντ και δέκα ασίστ ήταν ο Όστιν Ριβς, ο Ντι Άντζελο Ράσελ είχε 29π., εφτά ριμπάουντ και δώδεκα ασίστ και ο Ρούι Χατσιμούρα 16π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ.

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε 101-101 έπειτα από 2/2 βολές του Ταυρίν Πρινς (9π.) και το έξτρα πεντάλεπτο έληξε 117-117, με το Ράσελ να έχει δύο εύστοχες βολές. Στη δεύτερη παράταση ο Ριβς έβαλε 5π. και «καθάρισε» την επικράτηση για τους φιλοξενούμενους.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected