Κατηγορίες
Super League 2

Μεγάλο διπλό με πέντε γκολ για τα Χανιά στην Καλαμάτα! (vid)

Σε μια απίστευτη παρουσίαση των δυνατοτήτων τους προχώρησαν τα Χανιά, διαλύοντας στην Καλαμάτα την τοπική ομάδα με 5-0!

Όπως αποδείχτηκε η… θύελλα ήταν άλλη και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές της δε φορούσαν μαύρα, αλλά μπλε και άσπρα, με τους παίκτες των Χανίων να κάνουν ένα αλάνθαστο παιχνίδι στο γήπεδο της παραλίας, πραγματοποιώντας το come back που επεδίωκαν στη μάχη του τίτλου. Η Καλαμάτα αποδείχτηκε αδύνατο να ανακόψει τους παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη που έφτασαν στη νίκη με 5-0, παίρνοντας το αίμα τους πίσω μετά τη βαριά ήττα με 5-1 στην πρεμιέρα από τον Ιωνικό.

Δύο γκολ από τον Γιώργο Μάναλη στο 1ο και στο 8ο λεπτό, άλλα τόσα από τον Μούλερ στο 71’ και στο 85’ και ένα ακόμη από τον Νίλι στο 37’ διαμόρφωσαν αυτό το εντυπωσιακό σκορ για τα Χανιά τα οποία έβγαλαν την αντίδραση που επιζητούσαν, φτάνοντας σε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Στο 73ο λεπτό ο Μόζερ έπεσε στο έδαφος υπό την πίεση του Σιλά, ωστόσο ο Μπαράλες που ανέλαβε την εκτέλεση για την Καλαμάτα, έστειλε την μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια του Κλέιμαν, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να σημειώσουν το γκολ της τιμής.

Συνθέσεις

Καλαμάτα (Τόλης Τερζής): Κοβάλ, Κοζορώνης (34’ λ.τρ. Μοζέρ), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε, Κάνιας (46’ Τάτος), Λόπεζ (46’Ελιβέλτο), Ακόστα (46’ Kατάλντι), Πασάς, Μπαράλες

ΠΑΕ Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Κλέιμαν, Νίλι (64’ λ.τρ. Κατσούρι), Ματάους, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Παναγιώτου (58’ Σιλά), Λεμονής, Ντίας, Τσέλιος (64’ Μούλερ), Κόλα (58’ Μάνος), Μάναλης (76’ Τσορνομάς)

*με στοιχεία από το Athlitiko

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected