Κατηγορίες
Διάφορα

Πρωινή εκπομπή ανέφερε πως ο Δημήτρης Κόκκοτας ήταν για 8 λεπτά νεκρός!

Κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», για 8 λεπτά είχε μείνει χωρίς καρδιακό παλμό με τους γιατρούς να φοβούνται το ενδεχόμενο εγκεφαλικής βλάβης.

Η κατάσταση δημιούργησε φόβο στους γιατρούς για ενδεχόμενο εγκεφαλικής βλάβης του αγαπημένου τραγουδιστή. Όπως έγινε γνωστό, ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη ανακοπή κατά τη μεταφορά του από το στούντιο του J2US στο «Γεννηματάς» μέσα στο ασθενοφόρο.

«Χθες το απόγευμα έγινε μια πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν, γιατί είναι διασωληνωμένος. Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι ήταν οι μετρήσεις τέτοιες που δεν τους επέτρεπαν να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια. Σήμερα θα προσπαθήσουν για δεύτερη φορά να τον ξυπνήσουν», αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Έπειτα έγινε γνωστό ότι, «Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Όταν έπαθε την ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά του από το J2US στο νοσοκομείο, ήταν 8 λεπτά που δεν οξυγονωνόταν το κεφάλι του. Όταν έχεις ανακοπή πεθαίνεις. Αυτό που θέλουν να δουν τώρα οι γιατροί, είναι αν έχει αφήσει κάποια βλάβη ή αν ο άνθρωπος επανέλθει στο 100%».

Τι δήλωσε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα
«Πήγε και ξαναγύρισε», δήλωσε η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, Δήμητρα Κόκοτα, μιλώντας στον Alpha το πρωί της Δευτέρας. «Θα ήθελα να ακούσω ότι ήταν ψέμα όλο αυτό», είπε η ίδια λόγω πρωταπριλιάς. «Χρειάζεται εξαιρετική υπομονή και πίστη. Οι γιατροί μας λένε να κάνουνε υπομονή. Κάθε μέρα μπαίνω στην εντατική και τον βλέπω για λίγο», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Δημήτρης Κόκοτας είναι σε καταστολή ακόμη, οι γιατροί δεν έχουν κάνει προσπάθεια να τον αποσωληνώσουν, κάνουν πολύ προσεχτικά βήματα, θα πρέπει να περάσουν ακόμη δύο ημέρες».

«Περιμένω τη στιγμή που θα βγει, για να φύγουμε μαζί», τόνισε η ίδια και δήλωσε πως η κόρη της γνωρίζει τα πάντα για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της.

«Της έχω πει ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε», δήλωσε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected