Κατηγορίες
Super League 1

Τα μεγάλα αποψινά ντέρμπι των play off απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Με ένα μεγάλο ντέρμπι, συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη τα Play Off της Super League.

Αρχίζουμε με το μεγάλο ντέρμπι που είναι και το τελευταίο χρονικά παιχνίδι. Στη Λεωφόρο στις 21:00 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ μετά και την ήττα από τον ΠΑΟΚ να μην έχει άλλα περιθώρια απώλειας, καθώς αν δεν κερδίσει θα μείνει εξαιρετικά πίσω στη μάχη για τον τίτλο.

Στις 19:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία στο μεσαίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας. Οι Θεσσαλονικείς μετά τη μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού, θέλουν το τρίποντο και είναι και το μεγάλο φαβορί να το πάρουν, περιμένοντας και στραβοπάτημα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο για να ανέβουν και πάλι στην κορυφή.

Τέλος, στον πρώτο χρονικά αγώνα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο Καραϊσκάκης στις 19:00. Οι Πειραιώτες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην OPAP Arena, δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας αν θέλουν να συνεχίσουν να παλεύουν για την κορυφή. Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ολοκληρώθηκε με τον Ισπανό στη συνέχεια να κάνει γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Eσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 6938711629 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-BarΜερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Το πρόγραμμα
19:00 Ολυμπιακός – Άρης
19:30 ΠΑΟΚ – Λαμία
21:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected