Αθλήματα

Τυνησία: Ασύλληπτη η Λάκη, έσβησε 5MP κάνοντας απίθανη ανατροπή!

Η Μιχαέλα Λάκη αν βρέθηκε πίσω με 1-6 και 0-5, από τη Νο1 του ταμπλό και πρώην Νο179 του κόσμου, την 31χρονη Ρουμάνα Κριστίνα Ντίνου, ωστόσο στη συνέχεια κατάφερε να φτάσει σε μια απίστευτη ανατροπή με 1-6, 7-5, 6-2 μετά από 2 ώρες και 42 λεπτά, παίρνοντας μια απίθανη πρόκριση για τις “16” του ITF τουρνουά των 35.000 δολαρίων που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Χαμαμέτ της Τυνησίας.

Έχοντας χάσει τα 11 από τα 12 games, η Λάκη σέρβιρε για να μείνει στο παιχνίδι μειώνοντας σε 5-1, με την Ντίνου να παίρνει τις μπάλες στα χέρια για να σφραγίσει μια φαινομενικά εύκολη πρόκριση. Ωστόσο, αν και προηγήθηκε με 40/0(!) η Λάκη κατάφερε να φτάσει σε break μειώνοντας ακόμα περισσότερο (5-2).

Όπως αναφέρει το Tennis24, η Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε να σβήσει ακόμα 2 match-points στο δικό της service με το οποίο μέιωσε σε 5-3, ενώ στη συνέχεια με ακόμα 2 holds και 2 breaks πήρε το set με 7-5 μετά από μία ώρα και 14 λεπτά!

Στο decider set η Λάκη αύξησε ακόμα περισσότερο το σερί της σε 7 games κατακτώντας τα πρώτα 2 του 3ου set (2-0), με την Ντίνου να διακόπτει το σερί της Ελληνίδας τενίστριας και παίρνοντας πίσω το χαμένο της service ισοφάρισε σε 2-2.

Από εκεί και πέρα όμως η Λάκη ήταν απλά απίστευτη καθώς με 4 αναπάντητα games έφτασε στο 6-2 ολοκληρώνοντας μια τρομερή ανατροπή και μάλιστα απέναντι σε μια έμπειρη τενίστρια, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον 2ο γύρο εκεί όπου η 19χρονη θα αντιμετωπίσει την Καναδή Κάρσον Μπρέινσταϊν που με τη σειρά της κέρδισε την Τρίτη την προερχόμενη από τα προκριματικά Ισπανίδα, Καντέλα Μουνιόθ με 6-3, 6-0.

Η Λάκη θα επιστρέψει για τον αγώνα του διπλού εκεί που μαζί με την Έλενα Κοροκοζίδη θα αντιμετωπίσουν τις Ρανίμ Ρασίλ (Τυνησία) και Ίνγκριντ Βοϊτσινάκοβα (Σλοβακία) για τη φάση των “16”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected