Κατηγορίες
Αθλήματα

Charleston Open: Η Σάκκαρη έπεσε πάνω στην εξαιρετική Κόλινς και έμεινε εκτός τελικού (vid)

Ανυπέρβλητο ήταν το εμπόδιο της Danielle Collins για τη Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να ολοκληρώνει την πορεία της στα ημιτελικά του Τσάρλστον και την Αμερικανίδα να φτάνει τις 12 διαδοχικές νίκες.

Στα ημιτελικά ολοκληρώθηκε η καλή πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Τσάρλστον, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να γνωρίζει την ήττα από την Danielle Collins με 6-3, 6-3.

Η Collins έχει δικαιωματικά αυτές τις μέρες τον τίτλο της πιο φορμαρισμένης τενίστριας στον κόσμο, αφού προέρχεται από την κατάκτηση του σημαντικότερου τίτλου της καριέρας της στο WTA 1000 του Μαϊάμι και, με τη σημερινή, έφτασε τις 12 διαδοχικές νίκες!

Παίζει εντυπωσιακό τένις η 30χρονη Αμερικανίδα, φιναλίστ στο Australian Open το 2022, η οποία εξασφάλισε και την επιστροφή της στο Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί τουλάχιστον 4 θέσεις ψηλότερα, στο Νο.18 του κόσμου, ενώ μέχρι πριν 2 εβδομάδες, πριν το Μαϊάμι δηλαδή, ήταν στο Νο.53! Αν κατακτήσει τον τίτλο θα ανεβεί ακόμα περισσότερο, στο Νο.15 του κόσμου.

*tennisnews.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected