Κατηγορίες
Super League 2

Δεν μπόρεσε να πλησιάσει στην κορυφή ο Ιωνικός | HIGHLIGHTS και δηλώσεις

Την ευκαιρία να φτάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή του 2ου ομίλου των play off της Super League 2 έχασε ο Ιωνικός.

Η Καλαμάτα, παίζοντας “σφιχτή” άμυνα, εγκλώβισε τα αντίπαλα ατού, έχοντας βεβαίως στο πλευρό της και τον παράγοντα τύχη, που είναι απαραίτητος σε αυτό το επίπεδο.

Η ομάδα της Νίκαιας έχει 23 βαθμούς, έναντι 28 των Χανίων και της Athens Kallithea, ενώ η Μαύρη Θύελλα παραμένει στην τελευταία θέση με 19.

Το φιλμ

Από το ξεκίνημα ο Ιωνικός ανέλαβε την πρωτοβουλία του αγώνα με την Καλαμάτα να έχει πρωτίστως την προσοχή της στα μετόπισθεν και με το μυαλό στην κόντρα.

Σε μία από αυτές στο 16ο λεπτό, ο Ακόστα έφυγε από αριστερά, έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Μοζέρ έπιασε την κεφαλιά άουτ. Στη φάση αυτή ο βραζιλιάνος αμυντικός της Καλαμάτας τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Κωνσταντινόπουλο.

Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους οι οποίοι πήραν ολοκληρωτικά τον έλεγχο του αγώνα και στο 22′ ο Σόουζα έπιασε κεφαλιά που απέκρουσε με δυσκολία ο Κοβάλ ενώ στο 34′ κεφαλιά του Γκίνη κατέληξε στην αγκαλιά του ουκρανού τερματοφύλακα.

Τελευταία καλή φάση του χρόνου καταγράφηκε στο 42ο λεπτό όταν Ντάουντα– Γκαρντάσκι σε διπλή προσπάθεια δε βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά στις δύο περιοχές με τις ομάδες να βασίζονται κυρίως στις στημένες φάσεις χωρίς ωστόσο να γίνει η μεγάλη ευκαιρία.

Αυτή ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για τον Ιωνικό όταν ο Οικονομίδης γύρισε την μπάλα αλλά ο Κοβάλ που ήταν ο κορυφαίος της Καλαμάτας έδιωξε πριν περάσει τη γραμμή.

Συνθέσεις

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός) : Γκέλιος, Τασιουλής, Οικονομίδης, Ντάουντα (84′ Δρίτσας), Λινάρδος (65′ Γιακουμάκης), Γκοράνοφ, Γκίνη, Σόουζα, Γκαρντάφσκι, Ζάχαβι (84′ Σαλίνας), Ροντρίγκες.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος) : Κοβάλ, Μοζέρ (19′ λ.τ Κωνσταντινόπουλος), Βαλεριάνος, Αρίμπας, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Ματέους (75′ Κάτσε), Κατάλντι (68′ Λόπεζ), Ακόστα (75′ Κάνιας), Πασάς, Γρίβας.

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 ΠΑΕ Χανιά 3 2 0 1 8 6 2 28
2 Athens Kallithea 3 1 1 1 6 3 3 28
3 Ιωνικός 3 1 2 0 6 2 4 23
4 ΠΑΕ Ηλιούπολη 2 1 0 1 1 4 -3 21
5 Καλαμάτα 3 0 1 2 0 6 -6 19
*με στοιχεία για το φιλμ από το Sport365
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected