B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Η φιέστα τίτλου της Αλεξάνδρειας, οι “κλειδωμένες” άνοδοι και το μπαράζ παραμονής

Ένα Σαββατοκύριακο με αρκετά συμπεράσματα ήταν αυτό που πέρασε στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Α Ερασιτεχνική

Στην Α κατηγορία, η ΑΕ Αλεξάνδρειας ετοιμάζεται για τη φιέστα τίτλου, που θα λάβει χώρα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και συγκεκριμένα το Σάββατο (13/4) και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας. Μάλιστα, αν η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου δεν ηττηθεί από τον ΦΑΣ Νάουσα, θα κατακτήσει τον τίτλο αήττητη.

Την ίδια ώρα, ο Κεραυνός Επισκοπής θα βγει τρίτος αν δεν ηττηθεί από το Μακροχώρι. Σε αντίθετη περίπτωση, η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου θα έχει την ισοβαθμία, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Όσον αφορά τα play out, ο Άτλας Ζερβοχωρίου υποβιβάστηκε μαθηματικά και επιστρέφει στη Β Ερασιτεχνική μετά από έναν χρόνο.

Β Ερασιτεχνική

Στην ανώτερη κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν η ΑΕ Καψόχωρας και ο Ατρόμητος Διαβατού. Η Θύελλα Σταυρού είναι οριστικά τρίτη και θα ακολουθήσει τις δύο ομάδες αν προβιβαστεί στη Γ Εθνική η Αλεξάνδρεια.

Η Δόξα Ασωμάτων θα είναι οριστικά στο μπαράζ παραμονής. Αντίπαλος θα είναι είτε ο ΜΑΣ Βεργίνα είτε ο Άχθος Αρούρης, με την ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά να έχει προβάδισμα τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Γ Ερασιτεχνική

Θυμίζουμε πως από τη Γ Ερασιτεχνική, προβιβάστηκαν στη Β ο ΑΠΣ Ριζωμάτων, ο Απόλλων Λυκογιάννης και ο ΑΠΣ Μελίκης, ενώ η Νέα Γενεά Νικομήδειας θα ακολουθήσει στον ίδιο δρόμο αν προβιβαστεί στη Γ Εθνική η Αλεξάνδρεια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected