Κατηγορίες
Super League 2

Βαθμός “χρυσάφι” στο 90+4′ για τον Διαγόρα!

Φινάλε ακατάλληλο για…καρδιακούς στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” του Αιγάλεω!

Το Σίτι κρατούσε στα χέρια του μια νίκη παραμονής, όμως ο Διαγόρας…απέδρασε με τον βαθμό με γκολ του Λεσάι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι δύο ομάδες, που προπορεύονται μεν στη βαθμολογία των play out αλλά δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή τους, τα έδωσαν όλα για τη νίκη στο σημερινό ματς που μαζί με το αντίστοιχο της Πάτρας, ολοκληρώνουν την 4η αγωνιστική.

Στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο καταγράφηκε μόνο μια καλή στιγμή στο 27ο λεπτό σε σουτ του Μπάμπη που κατέληξε άουτ.

Το δεύτερο όμως έμελε να είναι αυτό με τις περισσότερες συγκινήσεις. Στο 59′ το Αιγάλεω άνοιξε το σκορ όταν ο Μίσκου έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Μπουλάρι με κοντινή προβολή “έγραψε” το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 79′ ο Μανιάς προειδοποίησε για τον Διαγόρα, σε μια πολύ καλή στιγμή για τον Διαγόρα, με τον Κυρίτση να κάνει την απόκρουση του αγώνα.

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι “κυανόλευκοι” θα έφταναν σε μια σημαντική νίκη, ο Λεσάι είπε την τελευταία λέξη στο ματς και στο 90+4′ έδωσε τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης) : Κυρίτσης, Καρρικι, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Μπάμπης (81′ Μίκο), Γαρουφαλιάς (56′ Κωνσταντακόπουλος), Σταμένκοβιτς (56′ Μίσκου) Ναζίμ (56′ Ραμίρεζ), Μπουλάρι, Νταβιώτης (46′ Βάρκας)

Διαγόρας Ρόδου (Ράτκο Ντόσταντις) : Λαδάς, Αρίας, Νικόλης, Δημητρίου (80′ Δημόπουλος), Σταματούλλας, Παπατόλιος, Μασούρας (68′ Βολάκης), Τσιαντούλας (80′ Λούκιτς), Αντεσίνα (80′ Ταχματζίδης), Λεσάι, Μανιάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected