Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρεμιέρα με νίκη για τη Σαπφώ Σακελλαρίδη στην Ιταλία, εκτός 8άδας στα διπλά του Busan Open ο Στέφανος Σακελλαρίδης

Ιδανικά ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Σαπφώ Σακελλαρίδη στο ITF Pro τουρνουά των 35.000 δολαρίων στην Ιταλία, καθώς επικράτησε στην πρεμιέρα της στο κυρίως ταμπλό, και εξασφάλισε την παρουσία της στο δεύτερο γύρο.

Όπως αναφέρει το tennis24, η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 6-2, 6-4 της συνομήλικης Ιταλίδας, και κατόχου wild card, Καμίλα Τζενάρο, μετά από μία ώρα και 33 λεπτά αναμέτρησης στο Court 7 των εγκαταστάσεων.

Στον επόμενο γύρο η κορυφαία του ταμπλό θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ιταλίδων, Τζένιφερ Ρουγκέρι και Μαρσέλα Ντεσόλις, με στόχο το 2/2 και την πρόκριση στα προημιτελικά, ενώ θ’ αγωνιστεί και στα διπλά, με παρτενέρ της την 27χρονη Ινδή, Βασάντι Σίντε.

Είναι και εκεί στο No1 του ταμπλό, και έχοντας bye πρόκριση στον πρώτο γύρο θα παίξουν στην 8άδα απέναντι στις Ιταλίδες, Μελάνια Ντιλέι και Καμίλα Τζενάρο.

Busan Open: Εκτός 8άδας στα διπλά ο Σακελλαρίδης

Εκτός προημιτελικής φάσης έμεινε ο Στέφανος Σακελλαρίδης στα διπλά του ATP Challenger τουρνουά της Νότιας Κορέας. Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας αγωνίστηκε στο πλάι του 25χρονου Γιαπωνέζου, Ρίο Νογκούσι, και ηττήθηκαν στην πρεμιέρα τους.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης (9/4) το δίδυμο του Σακελλαρίδη αντιμετώπισε τους No3 του ταμπλό, Ρέι Χο (Ταϊπέι) και Γισούνγκ Ναμ (Νότια Κορέα), και έχασαν με 6-4, 6-2, μέσα σε 58 λεπτά αγώνα στο Court 1 των εγκαταστάσεων.

Ο No2 της Ελλάδας είχε συμμετοχή και στα μονά της διοργάνωσης, ωστόσο δεν κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό. Έπαιξε ενάντια στον No10 του προκριματικού ταμπλό, τον 26χρονο Νοτιοκορεάτη, Γιουν Σεόνγκ Τσανγκ, και έχασε με 1-6, 6-2, 6-3.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected