Κατηγορίες
Super League 2

Μεγάλη νίκη παραμονής για τον Διαγόρα, με γκολ στο 89′!

Πολύ σπουδαία νίκη για τον Διαγόρα, που με γκολ στο 89ο λεπτό επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Β στη Ρόδο, για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική των play out της Super League 2.

Το τέρμα του Λούκιτς στο φινάλε του ματς, έδωσε βαθμολογική “ανάσα” στην ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς, που έφτασε τους 22 βαθμούς, επτά περισσότερους από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Από την άλλ πλευρά, οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και μάλιστα σε τριπλή ισοβαθμία με Παναχαϊκή και Παναθηναϊκό Β.

Το φιλμ

Δεν εντυπωσίασαν οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο και μοναδική αξιόλογη στιγμή το γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ για τον Διαγόρα. Μετά από σέντρα του Νικόλη, ο Μανιάς έστρωσε στον Τσιαντούλα, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον διαιτητή όμως να ακυρώνει το γκολ.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 54ο λεπτό. Ο Μπάμπης Κωστούλας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ, με την μπάλα όμως να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Η απάντηση της ομάδας της Ρόδου ήταν άμεση, με το σουτ του Λεσάι να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Στουρνάρα στο 55ο λεπτό.

Στο 62ο λεπτό, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν, με το σουτ του Τσέλιου μέσα από την περιοχή, να καταλήγει στην αγκαλιά του Λαδά.

Στο 80ο λεπτό είχαμε ξανά ακυρωθέν γκολ αυτή τη φορά για τον Ολυμπιακό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαπουντζή, ο Κουτσίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς ακούστηκε σφύριγμα κατά την εκτέλεση του κόρνερ. Ακολούθησαν πολλά παράπονα από τον πάγκο των Πειραιωτών.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών και συγκεκριμένα στο 89ο, μετά από ασίστ του Αντεσίνα, ο Λούκιτς με συρτό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Στουρνάρα και άνοιξε το σκορ για τον Διαγόρα.

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου (Ράτκο Ντόστανιτς) : Λαδάς, Αρίας, Νικολής, Δημητρίου, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Μουντές (60′ Αντεσίνα), Τσιαντούλας, Βολάκης (60′ Μασούρας), Λεσάι (67′ Λούκιτς), Μανιάς

Ολυμπιακός Β (Αριέλ Ιμπαγάσα) : Στουρνάρας, Μπα (70′ Βλαχομήτρος), Σγουρός (74′ Σαπουντζής), Τσέλιος (74′ Πινακάς), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μαρίνος (70′ Κατσουλίδης), Κωστούλας, Μουζακίτης, Αργυρίου

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Διαγόρας Ρόδου 4 2 2 0 5 3 2 22
2 Αιγάλεω 4 2 2 0 6 2 4 21
3 Γιούχτας 4 2 0 2 4 7 -3 17
4 Ολυμπιακός Β 4 1 0 3 8 7 1 15
5 Παναχαϊκή 4 1 1 2 4 8 -4 15
6 Παναθηναϊκός Β 4 1 1 2 3 3 0 15
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected