Κατηγορίες
Διάφορα

Κάνοντας τα πάντα για να γίνεις viral : Σε μπουζούκια της Σύρου έσπαγαν τα πιάτα με σκαπτικό μηχάνημα (vid)

Με έναν πρωτότυπο τρόπο έσπαγαν πιάτα σε νυχτερινό μαγαζί στη Σύρο, αφού επέλεξαν σκαπτικό μηχάνημα. Ο καλλιτέχνης ήταν δίπλα από την ορχήστρα και ο εορτάζοντας στη θέση του οδηγού, όπως αναφέρει το MEGA.

Οι υπάλληλοι φέρνουν τη μία στοίβα με πιάτα μετά την άλλη. Ο πρωταγωνιστής ήθελε όπως είπε στον υπεύθυνο να κάνει κάτι που θα μείνει και ασφαλώς τα κατάφερε. Με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης μιλάει στην εκπομπή «Live News» για τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά του και έκαναν το μαγαζί του viral στο διαδίκτυο.

«Είχε κάποιος τη γιορτή του και λέει “θα σπάσω πάρα πολλά πιάτα, φέρτε πιάτα στο μαγαζί”», είπε ο ιδιοκτήτης.

Ο πρωταγωνιστής διασκέδαζε με την παρέα του, σε ένα από τα τραπέζια όταν ξαφνικά όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης, αποφάσισε να το περάσει σε άλλο επίπεδο.

Οι υπόλοιποι πελάτες έδειχναν να το απολαμβάνουν εξίσου. Όπως τα μέλη της ορχήστρας και οι τραγουδιστές που ανέβαιναν στην πίστα.

Μέχρι να εξαντληθούν τα πιάτα που υπήρχαν για σπάσιμο. Με τις εικόνες να καταγράφονται από τα κινητά τηλέφωνα των πελατών, που λογικά όταν έμπαιναν για να διασκεδάσουν δε φαντάζονταν τα όσα θα έβλεπαν στη συνέχεια.

Οι ευχές για χρόνια πολλά συνεχίστηκαν μέχρι το πρώτο φως της ημέρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected